• Dž. Dž. Džilindžers pamatīgi “piepļaujas” pašmāju šovā – 4 promiles

    Veselīgs dzīvesveids
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Režisors Dž. Dž. Džilindžers viesojies pašmāju šovā «Pāļa bazars», kuru vada mūziķis un grupas «Singapūras satīns» solists Krivenchy (Jānis Krīvēns). Jau raidījuma nosaukums izsmeļoši vēsta par to, kas šeit būs sagaidāms.

    «Pāļa bazarā» ideja ir viegli saprotama – pašmāju slavenības šeit cilā stipro dzērienu glāzītes, vienlaikus diskutējot par visdažādākajām tēmām.

    Tieši šāds formāts bija arī reizē, kad raidījumā viesojās režisors Dž. Dž. Džilindžers. Abi nepiespiestā atmosfērā sarunājās par dažādām tēmām, sākot ar demogrāfisko situāciju līdz pat militārajam dienestam.

    Katras sērijas noslēgumā abiem ir jāiepūš «trubiņā», lai noskaidrotu alkohola koncentrāciju izelpā. Šoreiz slavenajam režisoram izdevās uzstādīt rekordu – 4 promiles. Raidījuma vadītājam Krivenchy rādījums bija krietni pieticīgāks, tomēr tāpat augsts – 1,85 promiles.

    Arī pats Dž. Dž. Džilindžers iepriekš vadījis raidījumu «Dž. Spot», kurā atļauta smēķēšana un alkohola lietošana. Tieši šī raidījuma sērijās režisors pats bieži vien minējis vārdu «piepļauties», attiecinot to uz pārmērīgu alkohola lietošanu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē