• Dina Zuzāne: Es tagad sevi ļoti mīlu!

    Pārmaiņas
    Evija Kalnbērza
    20. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Jau gandrīz astoņus mēnešus viņa ir brīva sieviete un ar katru dienu arvien vairāk atplaukst jaunai, skaistai dzīvei.

    Pagājušajā vasarā par šķiršanos pēc 39 laulībā pavadītajiem gadiem paziņoja mecenātu pāris Jānis un Dina Zuzuāni.

    Tas pārsteidza daudzus, jo azartspēļu biznesa turētājs un viņa sieva allaž tika uzskatīti par saskanīgu pāri. Jānis Zuzāns drīz vien parādījās sabiedrībā ar savu jauno draudzeni, savukārt tagad Dina bauda savu jauno – brīvas sievietes – statusu, sakot, ka vēl nevar zināt, kuram šīs pārmaiņas bija vajadzīgas vairāk. Mainījusies šajos mēnešos ir ne tikai Zuzānes ikdiena, bet arī viņa pati.

    Dina dzīvo aktīvu un notikumiem piepildītu dzīvi – apmeklē saviesīgus pasākumus, teātri, operas izrādes un vienkārši lutina sevi. Beidzamajā laikā nevar nepamanīt, ka pārvērtības piedzīvo arī viņas vizuālais tēls. Dina kļuvusi slaidāka, un viņas virtuālajos albumos parādās bildes, kurās Zuzāne drosmīgi eksperimentē ar stilu. Nesen viņa ļāvusies arī jutekliskai fotosesijai pie slavenību iecienītās fotogrāfes Karlīnas Vītoliņas.

    «Tāda es tagad esmu!» smejoties savu jauno izskatu PDz komentē Dina. Jau pagājušajā vasarā viņa atklāja, ka pēc šķiršanās kļuvusi par kādiem 15 kilogramiem vieglāka un izmetusi savas vecās drēbes.

    Vaicāta, vai ievēro īpašu diētu, Dina attrauc: «Vairāk vai mazāk kilogramu – tas nav būtiski. Es vienkārši tagad sevi ļoti mīlu, un tas arī ir īstais izskaidrojums pārmaiņām. Jā, esmu nomainījusi ģērbšanās stilu, man ir pilnīgi cits matu griezums. Jānim ļoti patika, ka man ir gari mati, kas saņemti aizmugurē, bet tagad gribu, lai ir tā, kā patīk man pašai.» Dina stāsta, ka viņu iepriecina ceļojumi, un arī pagājušās nedēļas nogalē posās uz Milānu.

    «Man prieku sagādā mani bērni, mazbērni, vecāki, kuri ir veseli. Nu, kas gan var būt vēl labāks!?» piebilst viņa.

    Redzot, cik starojoša un laimīga beidzamajā laikā ir Dina, izskanējuši minējumi – iespējams, viņas dzīvē ienācis kāds īpašs cilvēks.

    Sarunā ar PDz gan viņa saka – jaunas attiecības pagaidām nav uzsākusi.

    «Ar Jāni kontaktējamies, kad mums ir kopējas tikšanās saistībā ar bērniem un mazbērniem. Gatis, ar kuru vairākkārt mani fotografējuši preses fotogrāfi, ir mans darbinieks. Taču man vēl ir daudz citu draugu, ar kuriem kopā labprāt apmeklēju pasākumus vai dodos uz kādu no maniem iecienītākajiem restorāniem – Portofino, Monterosso, Catch, Whitehouse –, kur varu baudīt vakaru labā kompānijā, ļauties sarunām. Man vairs nav pašai ikdienā jāgatavo ēdiens, to es daru tikai tad, kad esmu uzaicinājusi viesus.»

    Dinai ir arī kāds plāns, kas saistītas ar kultūras dzīvi. «Kamēr vēl visi dokumenti nav parakstīti, mans jaunais projekts pagaidām ir noslēpums,» saka viņa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē