• Deputātu Uldi Auguli vaino precētas sievas pavešanā

    Attiecības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    28. septembris, 2020
    2 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Jau rudenī pasaulē nāks Saeimas deputāta un viņa mīļotās sievietes lidostas Rīga valdes locekles pirmā kopējā atvase, bet nelabvēļi nebeidz kulstīt mēles, cik deputāta godam necienīgi, uzsākot attiecības ar precētu dāmu, izrīkojies Augulis.

    PDz augusta nogalē saņēma vēstuli, kurā tās autors, kurš visdrīzāk ir ļoti labi informēts par Saeimas deputāta Ulda Auguļa un viņa mīļotās sievietes Laumas Jenčas attiecību vēsturi un niansēm, pauž: «Pieklājīgi cilvēki vispirms nokārto iepriekšējās attiecības un tikai tad stāsta par jaunām.»

    Lasītājs atsaucas uz vairāk nekā mēnesi senu PDz publikāciju, kurā Uldis Augulis PDz apstiprināja, ka viņa un Laumas Jenčas attiecībās dzims bērniņš.

    Viņš arī solīja līdz atvases pasaulē nākšanai juridiski nokārtot savu attiecību statusu. Viņš gan ne ar pušplēstu vārdu nepieminēja, ka īstenībā šīs attiecības nemaz tik vienkārši nebūs nokārtot. Proti, Augulis nu jau kādu laiku ir šķīries no savas otrās sievas Tatjanas Augules, taču viņa mīļoto, neņemot vērā to, ka viņa gaida Auguļa bērnu, pēc vēstules autora apgalvotā, arī tolaik vēl saistījušas laulības saites ar vīru Aleksandru Bobrihinu.

    Vēstules autors Auguļa rīcību ģimenes laimes veidošanā dēvē par bezkaunīgu, tāpat viņš Jenčai, kas ir bērna gaidībās, piedēvē ne to pašu pozitīvāko slavu.

    Lai arī vēstule nav parakstīta, nojaušams, ka tās autors, visticamāk, varētu būt saistīts ar Bobrihinu. Aleksandrs, kurš, kā zina stāstīt informēti avoti, ir pagalam nikns par to, ka sieva laimi radusi pie Auguļa sāniem, un visādiem ceļiem mēģinot kavēt Auguļa un Jenčas attiecību juridisku nostiprināšanu.

    Kad PDz pagājušajā nedēļā Saeimas deputātam parādīja saņemto vēstuli, tautas priekšstāvis, iepazinies ar tās saturu, uz brīdi apmulsa, kādas tik lietas par viņu raksta redakcijai. «Man te nav, ko komentēt. Mēs abi esam šķīrušies,» pēc apdomu mirkļa pavēstīja Augulis.

    2 komentāri

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē