• Deputātu Mārtiņu Bondaru frizē sieva: Galvenais ir nebaidīties, jo citādi robi matu griezumā ir garantēti

    Politika
    Gita Vīksne
    Evija Kalnbērza
    Anastasija Kuzminova
    5. februāris, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    «Galvenais ir nebaidīties,» PDz saka māksliniece, kas nupat veiksmīgi nofrizējusi savu vīru.

     «Tā bija dzīves nepieciešamība, jo Mārtiņa profesionālā darbība nozīmē regulāras Zoom konferences, kurās sakopts izskats ir elementāra higiēnas prasība, ar ko šobrīd jāmācas tikt galā pašiem,» PDz saka Saeimas deputāta Mārtiņa Bondara sieva māksliniece Ieva Bondare, kas pagājušajā nedēļā ķērusies pie šķērēm.

    «Atzīšos – kādas divas nedēļas šo pasākumu atliku, jo cerēju uz brīnumu – frizētavu atvēršanu. Kad tas nenotika, ķēros pie Mārtiņa frizēšanas pati,» stāsta viņa. Ieva gan nebija gluži pirmo reizi ar pīpi uz jumta. «Pirms 27 gadiem ar ģimeni dzīvojām Amerikā, tad es griezu matus gan vīram, gan dēlam. Kad dēls aizbrauca mācīties uz Dienvidāfriku, viņam matus turpināja griezt viņa sieva. No viņas arī aizņēmos matu griešanas mašīnīti, kurai komplektā nāca arī ļoti labas šķēres. Lai veiksmīgi nogrieztu matus, šķērēm jābūt kvalitatīvām un izcili asām,» atzīst Ieva.

    «Galvenais ir nebaidīties, jo citādi robi matu griezumā ir garantēti. Vienkārši jākoncentrējas un vienā elpas vilcienā jāgriež.

    Man palīdzēja pirms 27 gadiem gūtā pieredze – labāk nogriezt par maz nekā par daudz. Jo tad vienmēr kaut ko vēl var pielabot,» saka māksliniece, kas ar rezultātu ir ļoti apmierināta.

    «Priecājos, ka daudzas citas sievietes man atzinās – arī viņas šobrīd mīļotajiem vīriešiem matus griež pašas. Ceru, ka ar savu stāstu dāvāšu drosmi arī tām, kas vēl baidās to darīt. Ja vīrietis uzticas sievietei, manuprāt, nekas slikts nevar sanākt,» iedrošina Ieva.

    «Tie, kas vēlas būt īpaši moderni, zināšanas un idejas var smelties YouTube. Kad jau biju safrizējusi Mārtiņu, bērni man teica – tev taču vispirms vajadzēja visu izpētīt YouTube! Šajā laikā jābūt radošam un jāuzdrošinās. Ja kaut kas misēsies, mati taču ataugs,» smej Ieva. Viņa pati ļoti gaida brīdi, kad atkal varēs doties uz frizētavu, lai nokrāsotu matus.

    «Sievietēm gan šajā laikā, manuprāt, ir vieglāk – var saņemt matus copē, izmantot matu stīpiņu, izlīdzēties ar beretēm un lakatiņiem,» uzskata Ieva.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē