• Deputātes vīrs šokā par politiķes Brantes plikumiem

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    25. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ieva Brante
    Foto: F64
    Ieva Brante
    Brantei uzradies savs tikumības sargs. Jau labu laiku juristi un Saeimas deputāti Ievu Branti ar pamācošām un nosodošām ziņām apber viņas bijušās kolēģes – Rīgas domes deputātes – vīrs.

    «Sandris Ratinīks jau kuro reizi cenšas turēt rūpi par mani: par manām nodarbēm, drēbju skapi, matu sakārtojumu. Tagad paplašinājis savas rūpes. Tāds ļoti gādīgs,» nesen atklāja juriste, Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas vadītāja Ieva Brante un publiskoja šī vīrieša sūtītās ziņas. Viņš Brantei ne pirmo reizi esot pārmetis izvirtību, miesaskārību un bezkaunīgu uzvedību. Īpaši Sandri satraucis tas, ka Ievai izveidojušās jaunas attiecības. «Redzēju tevi ar jaunu štuceri. Nu bišķiņ par traku! Un vēl publiski lielīties! Manās acīs tu esi zaudējusi visu cieņu un sapratni. Vājprāts, tu taču esi deputāte. Mazliet ir jāpiebremzē,» Branti kaunina Ratinīks.

    Viņa satraukums par sievietes morālo stāju gan ir grūti saprotams, īpaši tāpēc, ka Ratinīks ir nevis Ievas atraidīts pielūdzējs, bet gan viņas bijušās kolēģes Rūtas Mežavilkas vīrs. Vaicāts, kā Rūta uztver vīra vēstules Brantei, Ratinīks atbild:

    «Sieva saka, ka Ieva viņas acīs ieguvusi vēl zemāku novērtējumu.

    Viņa pazīst Ievu no Rīgas domes laikiem, jo abas savulaik strādāja kopā.» Ratinīks piebilst, ka pirms 20 gadiem arī pats strādājis kopā ar Branti. Uz jautājumu, vai lolojis kādas jūtas pret Ievu, viņš atrunājas: «Tāda lietas gan nav, bet es viņu labi pazīstu.»

    Ratinīks labprāt dalās savos novērojumos: «Jau strādājot Rīgas domē, viņa ģērbās diezgan vulgāri, uzvedās izaicinoši.

    Tas nav pieņemami, tāpēc aizrādīju – kā var publiskā vidē atrasties tik vieglprātīgā skatā.

    Arī tagad esmu šokēts par viņas rīcību. Kuru portālu atveru, visur izlec ziņas, ka viņai esot intīmas attiecības ar stipri jaunāku čali. No diviem vīriem Ieva jau ir šķīrusies. Viņā ir tik daudz enerģijas, ka normāli vīrieši nespēj turēt līdzi. Tādēļ sameklējusi sev gados daudz jaunāku.» Sandis uzsver – Saeimas deputātam savas privātās dzīves ainiņas esot jāpatur pie sevis. Viņš neslēpj arī sašutumu par to, ka viņa labi domātos padomus Brante padarījusi publiskus. «Biju pārsteigts, kad to uzzināju. Mēģināju viņai rakstīt, bet Ieva mani visur ir nobloķējusi,» sūkstās Sandris.


    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē