• Deputāte Vancāne operācijas dienā šķir laulību: Dzīvē reizēm notiek arī tā

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    2. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: TWITTER, F64
    Dienā, kad oficiāli tika šķirta Rīgas domes deputātes un divu bērnu māmiņas laulība, viņa gūlās uz operāciju galda. Viņa atzīst – ir laimīga, jo atbrīvojusies no savā dzīvē nevajadzīgā.

    «Šodien viss nevajadzīgais no manis ir nost! Gan fiziski, gan emocionāli un pat juridiski. Esmu brīva, pašpietiekama un sevi par to mīlu,» pirms divām nedēļām paziņoja deputāte Selīna Vancāne un piebilda, ka šīs rindas tviterī ierakstījusi uzreiz pēc operācijas.

    Vēstījumam viņa pievienoja foto, kurā viņas svārki atsedz zeķes maliņu. Selīna gan paskaidroja, ka tās ir nevis mežģīņu, bet speciālās kompresijas zeķes, kādas jāvelk pēc operācijas.

    Sarunā ar PDz viņa paskaidroja: «Gribēju savest kārtībā savu vēderu pēc grūtniecībām, lai atkal varu vingrot un būt formā. Man bija nepieciešama diastāzes un nabas trūces operācija. To nolēmu darīt uzreiz pēc otrā bērna piedzimšanas. Nu ir pagājuši divi gadi, un šis ir īstais brīdis to nokārtot. Operācija nav lēta, turklāt izvēlējos labāko ārstu.»

    Pakalpojuma cenu Selīna neatklāja, bet uzsvēra – ir vērts ieguldīt naudu šādā operācijā, jo tā uzlabo sievietes pašapziņu.

    Uzreiz pēc operācijas viņa bijusi pacilātā noskaņojumā, bet nākamās pāris dienas gan bijušas grūtas un sāpīgas.

    «Ceru, ka drīz kļūs labāk, pamazām veseļojos. Lai arī sāpēja, piedalījos Rīgas domes sēdē. Sēdēju mājās un domāju – cik labi, ka tagad var strādāt attālināti kaut no slimnīcas palātas.»

    Tieši operācijas dienā tika oficiāli šķirta arī viņas laulība.

    «Tā bija sagadīšanās. Tomēr jutu, ka arī manā dzīvē šajā dienā kaut kas simboliski tiek nogriezts,» sacīja Selīna.

    «Mana šķiršanās no bērna tēva faktiski notika jau pirms diviem gadiem, kad piedzima otrs bērniņš. Jā, dzīvē reizēm notiek arī tā. Juridiski šķiršanās tika nokārtota tikai tagad,» atklāja viņa un piebilda, ka attiecības ar bērnu tēvu šobrīd esot ļoti labas.

    «Ikdienā steigā, darba dunā un rūpēs par bērniem ir svarīgi neaizmirst par sevi un nebūt attiecībās, kurās nejūti piepildījumu. Cenšos saprast, ka mana dzīve nav tikai darbs. Kaut tajā ilgu laiku meklēju dzīves jēgu, tagad mēģinu sevī atmodināt sajūtu, ka esmu sieviete. Arī šādas ķirurģiskas lietas palīdz sevi sakārtot,» uzskata domniece.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē