• Deputāte Sandra Kalniete atklāj, kādēļ nolēma apprecēties ar Ansi Reinholdu

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    27. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Šogad Eiropas Parlamenta deputāte svinēs kāzu desmito jubileju, un žurnāla SANTA jaunākajā numurā Kalniete atklāja, kādēļ viņai bija svarīgi sakārtot attiecības oficiāli.

    «Daudzus gadus man bija attāluma attiecības ar manu tagadējo vīru. Mēs abi aktīvi strādājām katrs savā pilsētā un satikāmies reizi vai divas mēnesī. Taču mēs abi zinājām, ka viens otram esam īpaši cilvēki. Šī apziņa bija ļoti svarīga, man nebija jāvēršas apkārt ar lūkojošu skatu…

    Man bija partneris, ar kuru vienoja stabilas attiecības. Mūsu cerēšanās ilga 18 gadu, un tas bija labi, jo pusmūžā nav tik viegli sākt kopdzīvi un atvērties otram kā jaunībā,» žurnālam SANTA saka Sandra Kalniete.

    Ar savu mīļoto vīrieti arhitektu Ansi Reinholdu Sandra apprecējās, kad viņai jau bija 58, viņam – 69 gadi. Politiķei šī ir otrā laulība, bet Ansim – pirmā. Laulību reģistrācija noritēja vien liecinieku klātbūtnē. Tagad viņa atklāj, kādēļ toreiz pieņēmusi lēmumu oficiāli slēgt laulību. «Kad cilvēki vairs nav tik braši kā jaunībā, ir svarīgi nodrošināties, lai viens otra vietā var risināt dažādus jautājumus.

    Mēs nolēmām precēties, kad biju noskatījusies ļoti smagu filmu par Alcheimera slimību un tās sekām.

    Tovakar piezvanīju Ansim un teicu, lai viņš apsēžas, man ir kas ļoti svarīgs sakāms. Biju sagatavojusi argumentus, ko teikšu, bet, izdzirdot pirmo teikumu, ka mums jāprecas, Ansis uzreiz atbildēja: labi! Jauki, ka mēs apprecējāmies, jo tā tomēr ir citas pakāpes tuvība. Vārdi mans partneris tomēr izklausās pilnīgi citādi nekā mans vīrs. Un mans vīrs ir mans pats tuvākais cilvēks.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē