• Deniss Ševeļovs nonācis slimnīcā un pārvērtējis dzīvi: Iedomājieties – 34 gadi un infarkts!

    Dzīvesveids
    Evija Kalnbērza
    9. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vladislavs Proškins (F64)
    Ar lustīgu kokteiļu ballīti un dejām uz kāda Rīgas daudzdzīvokļu nama jumta 35. dzimšanas dienu nosvinēja sabiedrisko attiecību speciālists un PDz modes eksperts Deniss Ševeļovs.

    Ballējoties kopā ar draugiem sabiedrisko attiecību speciālists, modes eksperts un grāmatas Stils līdzautors Deniss Ševeļovs PDz atklāja – 35. dzīves gads viņam bijis liktenīgiem notikumiem piepildīts.

    «Pirmkārt, absolvēju Rīgas Stradiņa universitāti, ko divreizes gribēju pamest pusceļā. Mācības paņēma ļoti daudz enerģijas, taču saņēmos un pabeidzu tās. Otrkārt, sāku lietot savas iegūtās vadītāja zināšanas praksē – vairs neesmu darba ņēmējs, bet vadu pats savu mārketinga aģentūru BSMS. Vēl es sāku mācīties lietuviešu valodu un dzīvoklī pārkrāsoju sienas,» smaidot atklāja Deniss.

    Taču pats būtiskākais esot tas, ka viņš pilnībā izmainījis savu dzīvesveidu. Iedvesmojoties no Robina Šarmas grāmatas Klubs plkst. 5 no rīta, Deniss sācis agri no rīta celties, nodarboties ar sportu, veselīgi ēst un kārtīgi izgulēties. Nu jau pie šāda dzīves ritma viņš ir pieradis un, par spīti dažu draugu skepsei, jūtas patiesi laimīgs.

    Taču bijuši ne tikai pozitīvi pavērsieni, arī kāds notikums, kas viņam licis nopietnāk  pārvērtēt līdzšinējo dzīvi. «Oktobrī biju nonācis slimnīcā ar miokardītu. Gulēju slimnīcā kopā ar cilvēkiem cienījamos gados. Iedomājieties – trīsdesmit četri gadi un infarkts!?

    Man bija vāja imunitāte, kas savukārt izraisīja citas veselības likstas.

    Tagad ļoti uzmanīgi izturos pret sevi, un, ja jūtu, ka vairs nav labi, vairs neatlieku ārsta apmeklējumu,» atklāts bija Deniss.

    Viņš sapratis, ka beidzamajā laikā bijusi pārāk liela slodze, daudz dažādu notikumu un viņš pārāk visu ņēmis pie sirds. «Diemžēl tas man bija jāsaprot šādā skarbā veidā – nonākot slimnīcā. Un tas viss, lai gan dzīvoju veselīgi,» tā Deniss.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē