• Deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova par 800 eiro zaudē sešus kilogramus

    Uzturs un diētas
    Anastasija Kuzminova
    9. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA, INSTAGRAM
    Kad populārā deju pasniedzēja pamanīja, ka pašizolācijā pavadītais laiks bikses padarījis šaurākas, viņa nolēma rīkoties.

    Aleksandra stāsta – pēc tam, kad atgriezās no Singapūras, kur strādāja par deju pasniedzēju, viņa sev ļāvusi atslābt. Sporta zāles bija slēgtas, un dažādi gardumi ātri vien atspoguļojušies viņas ķermeņa aprisēs. «Sapratu, ka lietas labā kaut kas ar steigu jādara, jo kļūst grūti. Nolēmu braukt uz Vitalitātes akadēmiju, jo nezinu citu šādu vietu Latvijā, kur var sakārtot ķermeni un domas,» stāsta viņa. Kurusovas mērķis bija tikt vaļā no pieciem liekiem kilogramiem. Taču deviņās dienās viņai, uzcītīgi strādājot ar sevi, izdevās atbrīvoties pat no sešiem.

    «Tā nu es tur kapāju! Sporta zāle, baseins, nūjošana, masāžas, ēdu piecreiz dienā mazas porcijas,» uzskaita viņa.

    Aleksandra uzskata – neesot tiesa, ka, darot to pašu mājās, viņa krietni ieekonomētu. «Jā, šis nav lēts prieks vidusmēra latvietim, bet, ja paskaita katras nodarbības cenu, citur sanāktu dārgāk. Viena masāža maksā vidēji 50 eiro, bet šeit es par 90 eiro dienā dzīvoju – piecreiz dienā ēdu, apmeklēju sporta nodarbības un dažādas ķermeņa procedūras,» saka Kurusova un uzsver – katrs cents, kas ieguldīts sava ķermeņa un veselības uzlabošanā, esot tā vērts.

    «Man drīz būs 35 gadi, tāpēc man ir citas intereses,» atklāj viņa, sakot, ka vētraino ballīšu laiks ir garām, labāk viņa izvēlas rūpēties par ķermeni un prātu, nevis tērē naudu izklaidēs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē