• Dāvis Valdnieks atgriezies televīzijā — ar slavenībām runā tumsā!

    Izklaide
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    29. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Pagājušajā nedēļā ar debijas raidījumu Intervija tumsā TV ekrānos atgriezās bijušais Rīta Panorāmas vadītājs Dāvis Valdnieks, kurš atmiņā mums palicis ar asiem jautājumiem un savu humora pilno pieeju sadzīviskās lietās.

    Pagājušā gada 8. novembrī Dāvis Valdnieks novadīja savu pēdējo Rīta Panorāmu un devās jaunu izaicinājumu meklējumos, iesaistoties šovu veidotāju kompānijā Brīvdienas.

    «Rīta Panorāmai sekoju joprojām, pamanu gan labās, gan ne tik labās lietas, dažkārt arī pašam tā kā gribas atkal kādu raidījumu novadīt. Vismaz pagaidām Rīta Panorāmas laiks man ir noslēdzies. Sāksies Intervijas tumsā laiks, jo tas raidījuma vadīšanas nervs jau ir jātrenē, un man pietrūka tā īpašā uztraukuma un sasprindzinājuma, kas daudzus gadus bija pirms raidījumiem televīzijā,» PDz atzīst Dāvis. Pagājušajā ceturtdienā kanālā RE:TV bija skatāma Dāvja atgriešanās televīzijas ekrānā – pirmā intervija, kura turklāt tapusi tumsā.

    «Mēs – raidījuma veidotāju komanda – saprotam, ka intervija kā raidījuma formāts nav nekas superjauns, jo šādu raidījumu uzradies diezgan daudz, daži pat diezgan kvalitatīvi. Mēs esam izvēlējušies jaunu intervēšanas un intervijas pasniegšanas formu. Uzreiz gribu pateikt, ka ne visa intervija notiks tumsā.

    Sarunas laikā uz atsevišķiem jautājumiem pazudīs gaisma.

    Tas tiks darīts, lai savā ziņā ne tikai interviju varoņiem ir vieglāk atbildēt uz īpaši āķīgiem un tiešiem jautājumiem, bet arī man – intervētājam – būtu vieglāk šos jautājumus uzdot,» skaidro Valdnieks, uzsverot – jautājumi ne vienmēr būs ļoti patīkami un ērti.

    «Centīšos iztikt bez formalitātēm un jautāšu to, kas varētu interesēt lielu daļu sabiedrības, turklāt tieši un atklāti, bez aplinkiem. Tas gan notiks, nepārkāpjot ētikas robežas un nepazemojot.»

    Lai veidotu šādu raidījumu, īpaši padomāts par filmēšanas tehniku. «Īpašo jautājumu laikā skatītāji redzēs nevis tikai tumsu, bet arī mīmiku, žestus – izjūtas, kas pārņems interviju varoņus, atbildot tumsā.»

    Intervijas tumsā plānotas ar sabiedrībā zināmiem viedokļu līderiem. Būs gan mākslinieki, gan politiķi. Pirmā uz interviju tumsā devās dziedātāja Samanta Tīna, kurai šajā laikā, ja pasaule nebūtu piedzīvojusi koronavīrusa pandēmiju, pārstāvētu Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā. Otrajā sērijā raidījumā viesojās veselības ministre Ilze Viņķele.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē