• Daudziņi nosvin sudrabkāzas: Visām grūtībām tikām pāri kopā

    Attiecības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    20. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Jaunā Rīgas teātra aktieris un viņa sieva aktrise un runas pedagoģe jūlija sākumā romantiski un intīmi nosvinēja savas laulības 25. jubileju.

    Sarunā ar PDz Zane Daudziņa atklāj – lielas svinības šim notikumam par godu netika rīkotas: «Atzīmējām pavisam vienkārši – pastaigājāmies gar jūru.» Atminoties savu kāzu dienu pirms 25 gadiem, aktrise saka – toreiz laikapstākļi Daudziņus nelutināja tik ļoti kā šogad.

    «Mums bija pilns spektrs – karsta saule, pēc tam lietusgāze, bet beigās debešķīga, mierīga novakare. Visu veidu dabas norises, kas vien varēja būt!» smejas viņa. Vai arī viņu laulībā šo gadu laikā piedzīvotas visu emociju gammas?

    «Protams, kā jau ikvienā ģimenē. Divdesmit piecu gadu laikā bijuši gan grūtumi un smagumi, gan lieli prieki un laimes brīži. Ir bijis viss. Pats sākums laulības dzīvē ir tas grūtākais, jo, pirmkārt, divu cilvēku savienībā vēl notiek pierīvēšanās un prioritāšu dalīšana. Jāsaprot kārtība, kā abu dzīve tiks salāgota. Taču tas bija arī laiks, kad piedzīvoti lieli laimes brīži, jo dzima mūsu bērni, un arī lielākie zaudējumi… M

    ēs abi kopdzīves sākumā zaudējām vispirms Viļa tēti, pēc tam manu tēti. Tas bija milzīgs apvērsums mūsu dzīvē, tiešām smags posms. Pēc tik lieliem robiem dzīve kļūst citāda, taču mēs abi tam tikām pāri kopā,» stāsta Zane.

    Aktrise saka – nav vienas receptes, kā nodzīvot laulībā ilgi un laimīgi.

    «Tas ir ļoti individuāli. Taču viens gan man ir skaidrs, un to es vēlu izbaudīt visiem – ciešā piederības sajūta savai dzimtai, savu sakņu apzināšanās. Ļaušanās tādai ģimeniskai savienībai nozīmē, ka tu kļūsti stiprāks, ka neesi viens. Kā teica mans kolēģis Iļja Vlasenko, deju skolotājs aktieriem Kultūras akadēmijā – tu vairs neesi viena kā rudzupuķe āliņģī! Un tā ir vērtīga sajūta, kas noārda egocentrismu un ļauj būt pieņemošākam, mīlošākam, atvērtākam pret to, kas tev apkārt.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē