• Dailes teātra aktieri Imantu Stradu pat grūti pazīt

    Stils
    Gita Vīksne
    27. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64)
    Pirms divām nedēļām Mālpils muiža apmeklētājiem bija slēgta – tur filmēja TV seriāla Bezvēsts pazudušās otro sezonu. Kinolaukumā PDz sastapa Latvijā populārus aktierus.

    «Tas viss radīts manam tēlam,» par rudajiem matiem un ūsām, kā arī mazajām brillītēm stāsta Imants. Seriālā viņš iejūtas mazpilsētas fabrikas galvenā grāmatveža lomā, kurš saskaras ar pilsētiņas iedzīvotāju linča tiesu dienā, kad iedzīvotāji uzzina – iespējams, viņa vainas dēļ daudzi zaudēs ienākumus un darbu.

    «Man šķiet, ka esmu organiski iekļāvies starp aktieriem, kas šeit filmējas jau otro gadu. Zinu arī šo muižu, jo diezgan daudz tajā esmu vadījis kāzas,» informē Strads.

    Viņš neslēpj, ka šobrīd esot darbos līdz ausīm.

    «Piedalos Dailes teātra izrādēs Zemdegas, Trīs draugi, Totāla izgāšanās, Pavasaris, Ārsts. Gaidu arī filmas Tizlenes pirmizrādi, kuru Latvijas kinoteātri piedzīvos 27. augustā. Tajā es vēl būšu redzams savos vecajos izmēros,» atzīst Imants. Viņš joprojām ietur diētu, jo negrib atgūt visu pazaudēto lieko svaru.

    «No brīža, kad pērn novembrī sāku tievēt, šobrīd man ir mīnus 23 kilogrami. Turpinu mest nost kilogramus un varu teikt – badu neizjūtu. Sekoju līdzi tam, ko ēdu. Cenšos vismaz trīs reizes nedēļā arī pasportot – nobraucu 25 minūtes ar velotrenažieri un paskrienu. Ēdu tikai rupjmaizi, maz cūkgaļas. Drīkstu ēst kartupeļus, bet ne daudz.

    Paņemu, piemēram, 40 gramus, un man ir gana. Daudz ēdu svaigos kāpostus, esmu iepazinis lēcas un kvinoju, kas, izrādās, ir normāls ēdiens. Neēdu saldumus. Vienīgais, ko man kādreiz gribas, ir mandeļu kruasāns. Palutinu ar to sevi tikai pēc pirmizrādēm. Cenšos ieturēt arī 16 stundu gavēšanu, ēdot tikai brokastis un pusdienas,» tā Strads.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē