• Cik par savu iemīļoto Jūrmalas māju dabūja Krievijas humora zvaigzne Svetlakovs

    Īpašums
    20. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sergejs Svetlakovs.
    Foto: ekrānuzņēmums
    Sergejs Svetlakovs.
    Viens no Krievijas talantīgākajiem humoristiem Sergejs Svetlakovs, kurš iepriekš vienmēr izteicās, ka ļoti mīl Latviju, tādēļ Jūrmalā pat bija uzbūvējis sev māju, nu to notirgojis.

    Pagājušajā nedēļā komēdijseriāla «Naša Raša» un vairāku Krievijas kinokomēdiju zvaigzne Sergejs Svetlakovs sociālajos tīklos publicēja foto, kur pozēja pie kūrortpilsētas Jūrmalas zīmes un paziņoja: «Sveiciens no Jūrmalas. Māju pārdevu, bet ceru, ka iespēja te tikties ar draugiem un tuviem ļaudīm man būs vienmēr. Visiem visu to labāko un mieru!»

    Žurnāls «Privātā Dzīve» vēsta, ka pēc Zemesgrāmatas datiem, pie 1963 kvadrātmetru plašā zemes īpašuma Mellužos Svetlakovs tika pirms vairāk nekā 10 gadiem – 2011. gada 15. septembrī. Par zemi, uz kuras sākta celt māja, tolaik viņš samaksāja mazliet vairāk nekā 105 tūkstošus latu.

    Kā savulaik minēts Krievijas presē, mājas būvniecībā viņš esot ieguldījis teju vai sešus miljonus rubļu.

    Svetlakovs, sākot no 2012. gada, tiešām bija ļoti biežs viesis Latvijā. Visas vasaras viņš ar ģimeni pavadīja savā mājā Mellužos. Dzīvoja viņš itin noslēgti. Pretēji saviem varoņiem komēdijās un presē dažkārt aprakstītu vērienīgu uzdzīvi Krievijā, te Latvijā ar trakulīgām ballītēm Sergejs īpaši neaizrāvās. Ar tuvējiem kaimiņiem attiecības viņam lielākoties bija draudzīgas. Pat tik, ka viens no kaimiņiem, kurš ir mednieks, teju vienmēr, atgriežoties no medībām, gabaliņu medījuma veda Sergejam.

    Lai arī īpašumā Svetlakovs ar ģimeni mitinājās jau pirms gadiem desmit, Zemesgrāmatā atzīmēts, ka tikai 2019. gadā īpašums nodots ekspluatācijā. Turpat arī atzīmēts, ka Svetlakovs tiešām savu iemīļoto Jūrmalas īpašumu ir pārdevis un darījums esot noslēgts par 280 000 eiro. Par jauno īpašnieku uzrādīts 61 gadu vecais Vācijā dzimis armēnis.

    Neparastas lietas, kas notiek ar citu slavenu Krievijas ļaužu īpašumiem, uzzini jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    • Izjukusi pazīstamā radio dīdžeja Toma Grēviņa laulība
    • Aktieris Rūdolfs Plēpis jau divus gadus ir neredzīgs. Vai tiešām tas ir uz mūžu?
    • Apprecējies miljonārs Normunds Bergs
    • Viktors Freibergs: "Manās bērēs neraudiet!" Meita atklāj kinozinātnieka pēdējo vēlēšanos
    • Kas notiek ar Krievijas zvaigžņu īpašumiem Jūrmalā
    Privātā Dzīve nr29

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē