• Ciemos pie Danas Reiznieces-Ozolas – kā dzīvo bijusī politiķe?

    Māja
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Agneta Jonele
    “Lai labi justos, man ir vajadzīga māja. Lai cik liels arī nebūtu dzīvoklis, man būs sajūta, ka ir par šauru. To jau “izbaudīju”, dzīvojot Ventspilī. Man vajag to pagalmu, lai varu kailām kājām iziet. Dzīvniekiem arī noteikti mājā jābūt – kaķiem, sunim, viņiem arī plašumu vajag” – tā savu māju sajūtu “STV Pirmā!” attiecību šovā “Mīla burbulī” raksturo bijusī politiķe Dana Reizniece-Ozola.

    Apprecoties ar uzņēmēju Andri Ozolu un ienākot dzīvot viņa mājā šķitis, ka nu sapnis ir piepildījies, taču te gaidījis kāds pārsteigums.

    Danai par nākamo vīru bijis priekšstats kā par ļoti mūsdienīgu, dinamisku cilvēku, bet viņa mājas iekārtojums .. bijis itin kā no cita gadsimta.

    Taču, kā atzīst Dana, mājas interjeram bijuši daudz plusu – tas palīdzējis atklāt par vīru mazāk pamanāmas personības šķautnes.

    “Māja celta un iekārtota deviņdesmitajos gados, un īsti neatbilst manai šodienas gaumei. Taču toreiz laikam bija tā vēlme pēc ārišķīgas greznības” – dzīves uztveres izmaiņas laika gaitā skaidro Andris Ozols, izradīdams ievērības cienīgos Vācijā izgatavotos kokgriezumus – “mūsdienās reti kurš vēl prot šādus darbus šādā kvalitātē.

    Man ir svarīgi, ka mani bērni izaug šādā vidē, starp īstām vērtībām.”

    Atgādinām, ka STV Pirmā! attiecību šovs “Mīla burbulī” skatāms ceturtdienu vakaros “STV Pirmā!” vai jebkurā ērtā laikā internetā – 1188 Play. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē