• Četras Latvijas slavenākās maģijas dāmas atklāj saulgriežu rituālus skaistākai dzīvei

    Māja
    Lauma Lapsa
    21. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Četras dāmas, kurām ir saikne ar neredzamo pasauli, atklāj saulgriežu rituālus, kādus ikviens var veikt maģiskajā laikā.
    Nākamais: Samazināt svaru un uzlabot veselību

    Agnese Ziediņa-Zariņa

    Jāattīrās gan fiziski, gan garīgi

    Gaišreģe brīdina – lai gan internetā var atrast dažādus saulgriežu rituālus, ar tiem jābūt piesardzīgiem. Labāk un drošāk ir ielūkoties kādā grāmatā. 21. jūnijā ir īstie saulgrieži, un tējas ir labāk vākt tieši šajā datumā, nevis Līgo vakarā. 21. jūnijā nevajadzētu lietot alkoholu vai pārēsties. Šajā dienā vislabāk ir doties pie dabas, meditēt un veikt rituālus, kuriem ir liels spēks. Ja kādam gribas 21. jūnijā nopeldēties, to var darīt, bet pelde jāuztver ne tikai kā fiziska, bet arī garīgā attīrīšanās.

    Sveču rituāls

    Saulgriežos var veikt sveču rituālu, to var darīt gan pie dabas, gan pilsētas dzīvoklī sev ērtā laikā. To var izmantot, lai risinātu jebkuru aktuālu problēmu un piepildītu kādu vēlēšanos. Svecēm jābūt viena izmēra un formas, tās ir jāizvieto atbilstoši bildē redzamajai shēmai, kur 1 ir balta un dzeltena svece, 2 – zaļa svece, 3 – zila svece, bet 4 un 5 – baltas sveces.

    Sveces aizdedz, sākot ar pirmo – balto – sveci. Vērojot sveču liesmiņas, jāapdomā savas vēlmes. Pēc tam uz papīra jāuzraksta sava vēlēšanās un datums – 21. 06. 22. Rituāla laikā svecēm ļauj izdegt līdz galam.

    Papīru sadedzina uz dzeltenās sveces liesmas, pelnus savāc un ieliek nelielā maisiņā, kuru nēsā sev līdzi somā vai makā līdz brīdim, kad vēlēšanās ir piepildījusies, bet ne ilgāk par gadu. Kad vēlēšanās ir piepildījusies vai arī nākamajos saulgriežos pelnus izkaisa vējā.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē