• Ceriņš gatavs Mamikinam nopirkt biļeti uz Krieviju

    Politika
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    30. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Andrejs Mamikins
    Foto: F64
    Andrejs Mamikins
    Traci tviterī sacēla kanāla TV24 raidījuma «Preses klubs» vadītājs, kurš bijušajam Eiroparlamenta deputātam pārmeta mēģinājumu attaisnot Kremļa noziedzību.

    Kamēr valsts drošības iestādes citu pēc cita atmasko Kremļa propagandas nozombētos kara Ukrainā atbalstītājus, bijušais Eiropas Parlamenta deputāts Andrejs Mamikins sociālajos tīklos joprojām mēģina netieši aizstāvēt Kremli. Viņš ik pa laikam atrod iespēju izteikt pārmetumus valstīm, kuras iestājušās pret Krievijas agresiju.

    Aivis Ceriņš
    Aivis Ceriņš

    Pagājušajā nedēļā Mamikins bija izvēlējies kritizēt ASV. 23. martā viņš tviterī viņš dalījās ar vēstījumu – ja Ukrainas notikumu dēļ tiek boikotēts viss ar Krieviju saistītais, tad kādēļ netiek boikotēti ASV sportisti, mūziķi un citi pēc tam, kad ASV iebruka Irākā, Sīrijā un Lībijā? «Kas var iebilst ar argumentiem?» jautāja Mamikins. Atbilde ilgi nebija jāgaida, jo Ceriņš tūdaļ viņam paziņoja: «Andrej, tava retorika ir nožēlojama un zemiska.

    Uzskatu, ka tev ir jāatņem Latvijas pilsonība

    un jāpiešķir vienvirziena biļete. Nekāda cieņa pret tevi!»

    Mamikins gan bija gatavs padiskutēt, vaicājot, vai tad Sīrijā, Lībijā un Afganistānā arī nedzīvo cilvēki, kuriem arī ir bērni. «Desmit kari, seši miljoni nogalināto, viena Nobela «miera» prēmija un nulle sankciju,» pauda viņš.

    «Man nospļauties uz tavu cieņu, jo tev pašam tās cieņas nav. Nav tev cieņas ne pret tavas valsts karogu, ne pret tavas valsts himnu, ne pret līdzpilsoņiem. Jā, atņem man pilsonību, pamēģini! Varēsi izrakt manu senču kaulus no kapiem, kur sūtīsi? Patīk izvirtības? Dzīvo tālāk savos sapņos. Tur laikam ir silti un dzīvo tikai trīs reizes vakcinētie ar Ukrainas karodziņiem. Citiem cilvēkiem tur vietas nav,» iekarsis bija Mamikins.

    «Tu esi gudrs vīrs. Izlem, gribi būt diktatora vai civilizētu ļaužu pusē. Dod ziņu, ja vajag vienvirziena biļeti nopirkt pie saimnieka austrumos. Nebūs man žēl,» atbildēja Ceriņš.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē