• Virsnīšu ģimene pašu gatavotā mājā uz riteņiem dodas ekspedīcijā uz Āfriku

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Daudzi teiks, ka  viņi ir traki, jo uz diviem mēnešiem burtiski atmet visam ar roku un dodas izaicinošā avantūrā uz Āfriku, turklāt kopā ar diviem maziem bērniem. Citi ne bez ironijas uzlielīs viņu drosmi mērot 15 tūkstošus kilometru bīstamā apvidū, šaurā, pašu rokām gatavotā mājā uz riteņiem!

    Televīzijas personība Kristīne Virsnīte un viņas ģimene – Kristīnes vīrs, populāra recepšu bloga veidotājs Kaspars Virsnītis, kā arī pāra atvases Amēlija un Kaspars devās 10 gadus lolotā piedzīvojumā – divus mēnešus ilgā ceļojumā pa Āfriku ar pašu rokām uzbūvētu kemperi. Turklāt  ģimenes ikdienai varēs sekot līdzi arī realitātes šovā Virsnīši Āfrikā, kas jau pavisam drīz pēc viņu atgriešanās būs skatāms lietotnē Shortcut un piedzīvojumu kanālā 360TV!

    Virsnīšu ģimenes 15 tūkstošus kilometru garais maršruts sācies Rīgā un ved cauri Eiropai. Nokļūstot Āfrikā, ģimenes pirmā pieturvieta būs Maroka – valsts, kur Virsnīši atgriežas vēl un vēl, jo tā pārsteidz ar neparasto dabu, cilvēkiem un tik gardo ēdienu. Tālākais ceļš vedīs uz Mauritāniju, kur viņi viesosies pirmo reizi un iecerējuši izpētīt gan tuksnesi, gan garāko Āfrikas vilcienu līniju, kas no Mauritānijas vidienes uz Rietumu krastu ved dzelzs rūdu. Galamērķis ekspedīcijai ir Senegāla, kur ģimene sagaidīs 2020. gadu un, izbaudot baltās smilšu pludmales, priecājoties par rozā ezeru un baudot ar Āfrikas iedzīvotāju viesmīlību, būs gatavi uzsākt mājupceļu.

    “Šis sapnis ar mums dzīvo jau 10 gadus – savs kemperis, piedzīvojumi kopā un galamērķis, kas paver dziļākas domāšanas durvis. Pirms 5 gadiem jau nopietni sākām plānot došanos uz Dienvidāfrikas Republiku, taču tad pieteicās mūsu otrais bērniņš. Tagad saprotam, ka mums vajadzēja pieaugt šim piedzīvojumam.  Ar tiem sapņiem nav vienkārši – tie paši tāpat vien nepiepildās, ir skaidri jāzina, ko mēs vēlamies un jāpārvērš sapņi mērķos, jāsper viens solis pēc otra,” par sapņa piepildījumu stāsta Kristīne Virsnīte.

    Virsnīšu ģimene pēdējos mēnešus ir nepaguruši strādājuši, lai realizētu ideju par visas ģimenes lielo piedzīvojumu Āfrikā. Ģimenes galva Kaspars vairāku mēnešu garumā ir paša rokām pārbūvējis kemperi. ”Kemperis pāris gadus pacietīgi gaidīja brīdi, kad tiks renovēts. Tagad kemperis ir daudz gruntīgāks nekā tas bija pirms pārbūves un ir sajūta, ka esam tikuši pie savas sapņu mājas,” par mobilās mājas turpmākajiem diviem mēnešiem atklāj Kristīne.

    Viens no izaicinājumiem ģimenei būs ēšana ceļojuma laikā, tāpēc Virsnīši ir rūpīgi plānojuši savu ceļojumu, ņemot līdzi visu nepieciešamo pārtiku, lai maltītes varētu pagatavot paši. “Kamēr šķērsosim Eiropu, mēs būsim parūpējušies par to, lai viss nepieciešamais mums ir līdzi – lai katram ir sava mīļākā maizīte, siers, putra un uzkodas, kas katram garšo vislabāk. Varēsim arī pacienāt ceļā satiktos, lai cilvēkiem Āfrikā ir iespēja sajust mūsu pasaules garšas, jo mēs ar prieku iepazīsim viņu garšu pasauli,” par ceļu stāsta Kristīne.

    Ģimenes piedzīvojumiem un ikdienai varēs sekot līdzi arī Helio Media veidotajā realitātes šovā Virsnīši Āfrikā, kas jau pavisam drīz pēc viņu atgriešanās būs skatāms lietotnē Shortcut un piedzīvojumu kanālā 360TV! Jaunais realitātes šovs būs īsts saldais ēdiens gan tiem, kuri paši ar aizrautību metas dēkās un piedzīvojumos, gan tiem, kuri vēl tikai meklē iedvesmu, lai dotos ceļā. Tie būs 15 tūkstoši kilometru pretim nezināmajam, atklāts stāsts par ceļošanu kopā ar bērniem, krāšņi Āfrikas dabasskati un miljoniem izaicinājumu, kas atklāj, ka iespējams ir pilnīgi viss.

    Virsnīšu ģimene Āfrikas piedzīvojumā dodas pateicoties uzņēmuma Fazer Latvija atbalstam.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē