• Pēc aizliegumu atcelšanas aģentūras plāno nekavējoties atsākt ceļojumu nodrošināšanu

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Viens no vadošajiem Latvijas tūrisma operatorsiem TEZ TOUR pēc ārkārtējās situācijas un starptautisko lidojumu aizlieguma atcelšanas plāno nekavējoties atsākt ceļojumus uz galamērķiem, kurp tas būs iespējams.

    TEZ TOUR visu šo krīzes laiku ir aktīvi strādājis gan ar sadarbības partneriem, gan klientiem, lai tiklīdz tas būs iespējams, varētu uzsākt Vasaras ceļojumu sezonas 2020 programmas īstenošanu. Līgumi par čarterreisu nodrošināšanu ar nacionālo aviokompāniju airBaltic ir noslēgti jau pirms starptautisko lidojumu aizlieguma, tāpat lidojumi ir saplānoti un saskaņoti.

    “Savstarpēji esam vienojušies rūpīgi sekot pašreizējās situācijas attīstībai, un tiklīdz robežas tiks atvērtas, varēsim elastīgi un operatīvi rīkoties, lai realizētu ieplānotos lidojumus un līdz sezonas beigām sasniegtu plānoto lidojumu skaitu,” uzsver TEZ TOUR Latvija vadītājs Konstantīns Paļgovs.

    Uzņēmuma biroji 16 pasaules valstīs ir pilnībā gatavi darbam un ar nepacietību gaida, kad varēs uzņemt ienākošos tūristus.

    “Nenoliedzami, koronavīruss ir ievērojami ietekmējis tūrisma jomu un joprojām ir ļoti daudz nezināmā, īpaši, kad un ar kādiem nosacījumiem tiks atvērtas valstu robežas,” norāda TEZ TOUR Latvija vadītājs.

    Taču, neskatoties uz pastāvošajām neskaidrībām, uzņēmums vēlas dot skaidru signālu tūrisma jomas pārstāvjiem un ceļotājiem, ka TEZ TOUR kā nozares līderis un vadošais tūroperators Latvijā pēc ārkārtējās situācijas un starptautisko lidojumu aizlieguma atcelšanas būs ieņēmis “zemo startu”, lai nekavējoties atsāktu pakalpojumu nodrošināšanu.

    “Mēs 18 gadu pastāvēšanas laikā esam pieredzējuši dažādas dabas katastrofas un stihijas, valstu nemierus un apvērsumus, tostarp arī ekonomisko krīzi, līdz ar to kompānijas uzkrātā pieredze ļāva mums nevilcinoties veikt visu nepieciešamo šajā situācijā. Turklāt, es uzskatu, ka tas noteikti palīdzēs arī pārvarēt grūtības, kādas būs radījis šis vīruss, ” saka Konstantīns Paļgovs.

    Šajā periodā TEZ TOUR ir saglabājis visu savu darbinieku komandu – neviens nav atlaists vai aizgājis –, līdz ar to uzņēmuma kolektīvs ir pilnībā gatavs, lai jau no pirmās dienas, nezaudējot laiku, būtu spējīgs realizēt izstrādātās ceļojumu programmas, un tūristi varētu sasniegt savus galamērķus.

    Krīzes laikā TEZ TOUR arī uzsāka Ziemas sezonas 2020/2021 un Vasaras sezonas 2021 ceļojumu pārdošanu, lai ceļotājiem, kuru izvēli ietekmēja ierobežojumi, būtu iespēja pārreģistrēt savas rezervācijas uz nākamajām sezonām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē