• Lidostā Rīga mazie ceļotāji tagad var spēlēt aerocirku

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Lidostas Rīga terminālos atklāti divi īpaši bērnu rotaļu laukumi, kuri izveidoti pēc lidostas darbinieces Evas Heisleres zīmējuma un tajos spēlēties var pat visa ģimene, informē lidostas preses dienests.

    Rotaļu laukumos mazajiem pasažieriem ir iespēja izspēlēt Evas meistarīgi zīmēto aerocirku. Spēle balstīta pazīstamajā galda spēlē Cirks, taču darbojošās personas tajā ir nevis cirka dzīvnieki, kā oriģinālajā spēlē, bet gan lidostas virszemes apkalpošanas tehnika un lidmašīnas. Pie katra no laukumiem ir izvietota informācija par spēles un laukuma lietošanas noteikumiem.

    Lidosta Rīga ir viens no 38 Latvijas uzņēmumiem, kas saņēmis Labklājības ministrijas piešķirto Ģimenei draudzīga uzņēmuma statusu. Lidostā tiek domāts gan par pieejamību ģimenēm ar maziem bērniem, gan ierīkoti bērnu rotaļu laukumi un pārtinamās istabas. Mazo pasažieru ērtībai lidostas slēgtajā pasažieru zonā ir pieejami bezmaksas bērnu ratiņi gan izlidošanas, gan ielidošanas zonās svarīgākajos pasažieru plūsmas krustpunktos. Piemēram, izlidojot tie ir atrodami uzreiz pēc drošības kontroles, bet ielidojot – uzreiz pie ieejas, lai ērti nogādātu mazo pasažieri līdz personīgo ratiņu saņemšanai pie bagāžas konveijera. 

    Uzņēmums rūpējas ne tikai par mazajiem ceļotājiem, bet arī savu darbinieku ģimenēm, piedāvājot dažādus pabalstus un atbalsta pasākumus. Ik gadu jūnija sākumā lidostā notiek Bērnu diena, kuras laikā darbinieku bērniem ir gan iespēja iepazīt lidostas ikdienas dzīvi un savu vecāku profesijas, dodoties ekskursijā pa lidlauka noslēpumaino pasauli, gan piedalīties dažādās aktivitātēs un radošajās darbnīcās. Šogad RIX Bērnu dienā piedalījās 240 lidostas darbinieku atvases.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē