• Lidostā Rīga atklāj rekonstruētu un modernizētu apmeklētāju centru

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šonedēļ lidostā Rīga pēc rekonstrukcijas pasažieriem un lidostas viesiem durvis vēris atvērtā koncepta apmeklētāju centrs, kurā vienuviet iespējams ne tikai iegūt visu pasažieriem un tūristiem interesējošo informāciju, bet arī iegādāties lidostas piedāvātos pakalpojumus.

    Jaunais apmeklētāju centrs atrodas lidostas Rīga pasažieru termināļa 1. stāva publiskajā daļā (E ielidošanas zāle). strādā 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā, klientu speciālisti lidostas viesus apkalpo latviešu, angļu un krievu valodās. Tam ir nodrošināta arī ērta piekļuve klientiem ar ierobežotām pārvietošanās spējām.

    Pasažieri, tūristi un citi lidostas viesi Apmeklētāju centrā  var iegūt ne tikai sev interesējošo informāciju, piemēram, par transporta iespējām no lidostas uz pilsētas centru, populārākajiem apskates objektiem, bet arī saņemt tūrisma kartes, iegādāties Riga Pass tūristu kartes un Rīgas sabiedriskā transporta biļetes. Apmeklētāju centrā pieejami arī kopēšanas, drukas un citi pakalpojumi.

    Pasažieri, kas īpaši novērtē ērtības un komfortu, apmeklētāju centrā var iegādāties arī lidostas Rīga privilēģiju karti RIX Club un piekļuvi ātrās drošības kontrolpunktam jeb Fast Track. Apmeklētāju centrā iespējams iegādāties arī lidostas Rīga suvenīrus. Līdz šim klientu iecienītākie suvenīri ir bijuši pildspalvas, lidmašīnas formas rotaļlieta, bagāžas piekariņi, mobilā tālruņa turētāji un ūdens pudeles.

    “Turpinot uzlabot klientu servisu, esam izveidojuši mūsu viesiem vēl draudzīgāku un ērtāk pieejamu apmeklētāju centru, kas atbilst mūsdienu klientu prasībām un paradumiem. Jaunatklātais centrs ir divreiz plašāks, līdz ar to ir palielināta arī tā darbības kapacitāte, kas, ņemot vērā nemitīgi pieaugošo pasažieru skaitu mūsu lidostā, ir būtisks klientu apkalpošanas ātruma un kvalitātes priekšnoteikums," saka lidostas Rīga valdes loceklis Artūrs Saveļjevs.

    Gan individuāliem interesentiem, gan skolēnu un pieaugušo grupām apmeklētāju centrs organizē ekskursijas pa lidostu “Rīga”. Tām var pieteikties gan elektroniski ([email protected]), gan piesakot ekskursiju centrā uz vietas.

    Jau ziņots, ka arī 2020. gadu lidosta “Rīga” ir uzsākusi ar iespaidīgu pasažieru skaita pieaugumu par 12,2%. 2019. gadu lidosta Rīga noslēdza ar apkalpoto pasažieru skaita rekordu – pērn kopumā apkalpoti vairāk nekā 7,8 miljoni pasažieru – par 10,5% vairāk nekā gadu iepriekš.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē