• FOTO: Neparasti kadri — tukšā un klusā Rīgas lidosta

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Lidosta Rīga
    Norimusi viena no rosīgākajām vietām Latvijā — lidosta Rīga, jo ar 17. martu ir atcelti visi lidojumi. Taču darbu lidosta nav apturējusi.

    «Tik kluss un tukšs pie mums vēl nekad nav bijis. Bet mēs neesam vieni, ar mums kopā ir teju 50 dzelzs putni, kas šobrīd nepacietīgi gaida brīdi, lai varētu atkal pacelties gaisā,» teikts lidostas lapā Facebook.

    Lidostas stāvvietās šobrīd ir izvietoti 45 gaisa kuģi, kuriem lidosta Rīga ir bāzes lidosta – 37 nacionālās aviosabiedrības airBaltic lidmašīnas, seši aviokompānijas SmartLynx un divi WizzAir gaisa kuģi, kā arī trīs privātās lidmašīnas. Kopumā lidojumu ierobežojumu laikā lidostā Rīgā atradīsies vairāk nekā 50 lidaparātu.

    Tajā pašā laikā pārstāvji uzsver, ka lidosta nav apturējusi savu darbu pilnībā – joprojām tiek apkalpoti kravas reisi, repatriācijas reisi un pasažieru reisi, kas atļauti ar īpašu satiksmes ministra atļauju.

    Tāpat lidostā strādājošie uzņēmumi turpinās lidmašīnu remontdarbus, notiks treniņlidojumi un tehniskie reisi bez pasažieriem.

    Turpināsies arī iekšzemes lidojumi Rīga-Liepāja, ko nodrošina nacionālā lidsabiedrība airBaltic.

    Lidosta sadarbībā ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu (NMPD) turpinās piedāvāt iespēju veikt veselības pārbaudes ar repatriācijas reisiem ielidojošiem pasažieriem un informēs ceļotājus par nepieciešamību ievērot obligātu 14 dienu karantīnu. Mediķu punkti lidostā strādās saskaņā ar šo reisu grafikiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē