• airBaltic līdz maija beigām samazina reisu skaitu uz Milānu

    airBaltic
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Guilhem Vellut, flickr.com/o_0
    Latvijas lidsabiedrība airBaltic pieņēmusi lēmumu uz laiku no 2020. gada 23. marta līdz 31. maijam samazināt reisu skaitu no Rīgas uz Milānu.

    «Pēdējo dienu laikā mēs esam novērojuši būtisku īstermiņa rezervāciju kritumu uz Milānu, tādēļ pieņēmām lēmumu samazināt reisu skaitu,» norāda airBaltic izpilddirektors Martins Gauss. "Lai arī īstermiņā pieprasījums pēc ceļojumiem uz Milānu un Veronu pēdējās dienās ir samazinājies, mēs novērojam, ka interese par ceļojumiem uz Itāliju, jo sevišķi vasaras mēnešos, saglabājas augstā līmenī. Vasaras sezonā airBaltic plāno atjaunot sezonālos lidojumus uz Katāniju, Olbiju un Venēciju."

    Laika periodā no 23. marta līdz 31. maijam airBalticlidojumus no Rīgas uz Milānu piedāvās divas reizes nedēļā. Pasažieri, kuri jau veikuši rezervācijas ietekmētajiem reisiem uz Milānu no 23. marta līdz 31. maijam, tiks pārcelti uz citiem lidojumiem.

    Turklāt pasažieriem tiks piedāvāta iespēja mainīt savas ietekmētās rezervācijas bez maksas uz citiem airBaltic galamērķiem šajā apkārtnē – Cīrihi, Ženēvu, Minheni vai Vīni.

    airBaltic šobrīd plāno, ka līdz 23. martam lidojumi no Rīgas uz Milānu un Veronu tiks veikti saskaņā ar plānoto grafiku.

    Kā zināms, Itālijā ir lielākais ar koronavīrusu saslimušo skaits Eiropā, un īpaši aktīvi jaunais vīruss plosās Itālijas ziemeļu reģionos.

    Pasažieri aicināti sekot līdzi atbildīgo veselības iestāžu rekomendācijām, un vienlaikus pieturēties pie regulāras roku mazgāšanas un citiem pamata higiēnas pasākumiem. Atbilstoši Pasaules Veselības organizācijas paustajam, iespējamība saslimt ar infekcijas slimībām lidojumu laikā ir ļoti zema. Lai risku mazinātu, organizācija aicina pasažierus, kuri ir slimi, atlikt lidojumu līdz atveseļošanās laikam.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē