• Lux Express uz laiku samazina starptautisko reisu skaitu

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sākot ar pirmdienu, 14. septembri, starptautiskie pārvadātāji Lux Express uz laiku samazina reisu skaitu uz kaimiņvalstīm Lietuvu un Igauniju, informē uzņēmums.

    Lux Express katru dienu veiks četrus reisus maršrutā Tallina–Rīga un trīs reisus maršrutā Viļņa–Rīga. Maršruts Rīga–Tartu uz laiku tiks slēgts, taču braucieni ar Lux Express autobusiem starp divām pilsētām joprojām būs iespējami caur Pērnavu. 

    «Pieprasījums pēc starptautiskiem braucieniem ir strauji samazinājies kopš augusta beigām. Neskaidrības par iespējamiem ierobežojumiem grauj pasažieru uzticību pārrobežu ceļojumiem,» saka Raits Remmels, Lux Express starptautiskā biznesa vadītājs. 

    Remmels piebilda, ka vasaras vidū pieprasījumā pēc braucieniem bija vērojamas pozitīvas pazīmes, taču vasaras beigās situācija jau vairs nebija ar tādu iezīmi. «Lai saglabātu minimālo reisu skaitu, mēs nodrošināsim rīta, dienas un vakara reisus starp Baltijas valstu galvaspilsētu,» viņš atzina.

    “Ja pieprasījums kritīsies vēl vairāk, mēs nodrošināsim tā saucamos “glābšanas līnijas” reisus, lai savienotu Baltijas galvaspilsētas, kamēr autobusiem būs atļauts šķērsot robežu, jo mūsu uzdevums ir savienot pilsētas un cilvēkus.

    Protams, mēs gribētu, lai būtu vairāk reisu, taču tukšu autobusu braukāšana vairākas reizes dienā nav finansiāli ilgtspējīga.

    Mēs uzmanīgi sekojam līdz situācijai un, ja nepieciešams, esam gatavi ātri pieņemt lēmumus par izmaiņām," piebilda Raits Remmels. 

    Lai paaugstinātu pasažieru un vadītāju drošību, Lux Express pilnīgi visos autobusos ir ieviesis četru pakāpju drošības sistēmu. Autobusos ir pieejams roku dezinfekcijas līdzeklis pie priekšējām un vidējām durvīm. Pasažieriem katrā autobusā ir pieejamas sejas aizsargmaskas, kuras var palūgt autobusa vadītājam un izmantot nepieciešamības gadījumā. Tāpat ir ieviesta jauna sēdvietu klase “dubultais krēsls" un ikviens pasažieris var to izmantot, samaksājot pusotras biļetes cenu. Turklāt visi Lux Express autobusi pēc katra brauciena tiek pastiprināti tīrīti un dezinficēti.

    Lux Express Latvia pieder Igaunijā reģistrētajam uzņēmumam Lux Express Estonia.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē