• airBaltic Ziemassvētku brīvdienās piedāvā 14 papildu lidojumus

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kārlis Dambrāns, flickr.com/janitors
    Laika periodā no 21. decembra līdz 4. janvārim airBaltic piedāvās 14 papildu lidojumus uz vairākiem populāriem galamērķiem Eiropā un Tuvajos Austrumos, informē kompānija.

    2019. gada Ziemassvētku brīvdienās airbaltic palielinājuši lidojumu skaitu no Rīgas uz Parīzi, Londonu, Dublinu, Ženēvu, Abū Dabī un Maskavu. Šie papildu reisi uzlabos ērtos savienojumus, kas jau tiek nodrošināti starp šīm pilsētām. 

    «Ziemassvētku brīvdienās mēs tradicionāli novērojam ļoti augstu pasažieru pieprasījumu. Tas ir laiks, kad satiekas ģimenes un draugi no visas pasaules. Mēs esam šeit, lai šajā gada laikā piedāvātu mūsu pasažieriem uzlabotu lidojumu grafiku un papildu reisus,» saka airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

    Šajā ziemas sezonā airBaltic arī piedāvā sezonālos lidojumus uz slēpošanas kūrortiem Zalcburgā, Veronā un Popradā, kā arī uz Abū Dabī. Šī ir pirmā ziemas sezona, kad airBaltic veiks lidojumus no Rīgas uz Atēnām, Dublinu, Reikjavīku un Štutgarti. airBaltic arī turpinās reisus uz tādiem saulainiem atpūtas galamērķiem kā Malagu, Barselonu, Lisabonu un daudziem citiem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē