• airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Jekaterinburgu

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2020. gada 1. aprīlī uzsāks lidojumus jaunā vasaras sezonas maršrutā — no Rīgas uz Jekaterinburgu.

    airBaltic no Rīgas uz Jekaterinburgu lidojumus veiks divas reizes nedēļā ar Airbus A220–300 lidmašīnu, pasažieriem ceļā pavadot aptuveni trīs stundas un piecas minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir no 99 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

    Jekaterinburga būs sestais airBaltic galamērķis Krievijā, papildus ērtiem savienojumiem starp Rīgu un Maskavu, Sanktpēterburgu, Kaļiņingradu, Sočiem un Kazaņu.

    «Mēs priecājamies pievienot Jekaterinburgu kā mūsu 14. jauno galamērķi 2020. gada vasaras maršrutu kartei. Ik gadu vairāk nekā puse airBaltic pasažieru no Krievijas izvēlas Rīgu kā ērtu tranzīta punktu, lai ceļotu uz vairāk nekā 70 airBaltic galamērķiem Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Uzsākot lidojumus no Rīgas uz Jekaterinburgu, piedāvājam vēl vienu papildu savienojumu starp Eiropu un Krieviju,» uzsverairBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

    Starp Rīgu un Krievijas pilsētām 2019. gadā airBaltic pārvadāja par 16% vairāk pasažieru nekā gadu iepriekš.

    Kā ziņots iepriekš, airBaltic turpina paplašināšanos Baltijas valstīs un 2020. gada vasaras sezonas maršrutu karti papildinās ar 14 jauniem maršrutiem, tostarp ar četriem jauniem tiešajiem lidojumiem no Tallinas un pieciem jauniem galamērķiem no Viļņas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē