• airBaltic un Tez Tour Latvija veiks čārterlidojumus uz Grankanārijas salu

    Atpūta
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    3. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Laspalmasa
    Foto: Shutterstock
    Laspalmasa
    Latvijas lidsabiedrība airBaltic sadarbībā ar starptautisko tūroperatoru Tez Tour Latvija paziņo par jauniem čarterlidojumiem no Rīgas uz Grankanārijas salu Spānijā. Iknedēļas lidojumi starp abām pilsētām tiks veikti no 2020. gada 17. oktobra un turpināsies visu nākamo ziemas sezonu.

    Tas būs garākais čarterlidojums airBaltic tīklā, kas tiks veikts ar Airbus A220–300 lidmašīnu, un šī lidojuma aptuvenais ilgums pārsniegs sešas stundas. 

    «Pateicoties nesenajai airBaltic lidmašīnu flotes modernizācijai, mēs 2020./2021. gada ziemas sezonas programmā iekļaujam Grankanāriju – pilnīgi jaunu galamērķi no starptautiskās lidostas Rīga,» sakaTez Tour Latvija ģenerāldirektors Konstantīns Paļgovs. «Čarterlidojumu programma uz Grankanārijas salu tika gatavota vairākus gadus. Mēs zinām, ka daudzi tūristi gaida šī maršruta atklāšanu, jo Laspalmasas pilsēta un Grankanārijas sala ir ļoti populārs galamērķis miljoniem eiropiešu. Pamatīgi izpētot pieprasījumu un zinot, cik ļoti gaidīts šis galamērķis ir Baltijas valstīs, Tez Tour ir gatava investēt šajā čarterlidojumu programmā.»

    «Katru gadu mūsu sadarbība ar Tez Tour kļūst stiprāka, un tas mums sniedz iespēju piedāvāt vietējiem pasažieriem jaunus, aizraujošus ceļojumu galamērķus. Papildus plašam saulainu atpūtas galamērķu klāstam Tez Tour un airBaltic tagad arī paziņo par regulāru čarterlidojumu programmu uz Grankanārijas salu,» airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda:

    2020. gada vasaras sezonā airBaltic un Tez Tour Latvija piedāvās regulārus čārterlidojumus uz Antāliju (Turcija), Burgasu (Bulgārija), Irakliju un Patru (Grieķija), kā arī Hurgadu un Šarm el Šeihu (Ēģipte).

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē