• airBaltic un Icelandair vienojas par sadarbības lidojumiem

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijas lidsabiedrība airBaltic un Islandes aviokompānija Icelandair parakstījušas vienošanos par sadarbības lidojumiem, kas abām kompānijām atver jaunus tirgus, ļaujot caur saviem maršrutu tīkliem kopīgi pārdot un izsniegt lidmašīnu biļetes, informē airBaltic.

    airBaltic klientiem būs iespēja ērtāk sasniegt Islandi un Ziemeļameriku, savukārt Icelandair pasažieri tagad var iegādāties biļetes uz vairākiem airBaltic galamērķiem Baltijā un tālāk.

    «Savienojot mūsu tīklus, mēs saviem pasažieriem piedāvāsim plašākas ceļošanas iespējas uz Baltiju un Austrumeiropu, savukārt airBaltic klientiem nodrošināsim vērtīgus savienojumus ar Islandi un dažādiem galamērķiem Ziemeļamerikā. Turklāt ceļotāji varēs uzkavēties Islandē, izbaudot mūsu valsti ceļā uz savu galamērķi,» uzsver Icelandair Group prezidents un izpilddirektors Bogi Nils Bogasons.

    «Mēs esam priecīgi pievienot vēl vienu spēcīgu partneri – Icelandair – mūsu jau esošajam sadarbības lidsabiedrību tīklam. Mūsu spēcīgais partneru tīkls ļauj mums vēl vairāk uzlabot Baltijas valstu savienojamību. Mēs esam priecīgi par partnerību ar Icelandair, kas sniegs iespēju piedāvāt mūsu pasažieriem labākas ceļošanas iespējas visā pasaulē,» norāda airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

    Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un uz tādiem iecienītiem atpūtas galamērķiem kā Dubrovniku, Rijeku un Splitu Horvātijā, Barselonu Spānijā, Nicu Francijā, Larnaku Kiprā, kā arī Romu, Katāniju un Milānu Itālijā.

    Turpmākajās nedēļās airBaltic sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Billundu (Dānijā), Reikjavīku (Islandē), Madridi (Spānijā), Cīrihi (Šveicē), Turku (Somijā), Varšavu (Polijā), Prāgu (Čehijā), Štutgarti (Vācijā), Budapeštu (Ungārijā) un Liepāju (Latvijā). Līdz 2020. gada augusta beigām airBaltic savienos Baltiju 69 maršrutos. airBaltic arī piedāvā dažādus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē