• airBaltic sāks čarterlidojumus uz Ēģipti

    Atpūta
    Ziņu aģentūra LETA
    26. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Nacionālā lidsabiedrība airBaltic sadarbībā ar starptautisko tūroperatoru Tez Tour Latvija no šodienas sāks čarterlidojumus uz Ēģipti.

    Šī gada ziemas sezonā airBaltic un Tez Tour Latvija piedāvās vienu lidojumu nedēļā no Rīgas uz Hurgadu un Šarm eš Šeihu. Šie lidojumi tiks veikti ar Airbus A220–300 lidmašīnām no šodienas līdz 26.aprīlim. Uz Hurgardu lidojumi sāksies šodien, bet uz Šarm eš Šeihu – 27.oktobrī. 

    «Visi lidojumi no Rīgas uz Ēģipti tiks veikti ar Airbus A220–300. Čarterlidojumu programma no Rīgas uz Ēģipti tiks atklāta ar lidojumu uz Hurgadu 26.oktobrī. Ziemas sezona ilgs līdz 2020.gada aprīļa beigām. No 2019.gada oktobra Hurgadas un Šarm eš Šeihas lidostas kļūs par pirmajām, kuras uzņems jaunās airBaltic  Airbus A220–300 lidmašīnas regulāros čarterlidojumus Āfrikas kontinentā,» pauda Tez Tour Latvija direktors Konstantīns Paļgovs.

    LETA jau vēstīja, ka airBaltic peļņa pagājušajā gadā pieauga par 46%, sasniedzot 5,4 miljonus eiro, bet kompānijas ieņēmumi palielinājās par 18% un bija 408,7 miljonu eiro apmērā.

    airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, kā arī airBaltic piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. Latvijas valstij pieder 80,05% airBaltic akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam Aircraft Leasing 1 – gandrīz 20% akciju.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē