• airBaltic pasludināta par punktuālāko lidsabiedrību Eiropā

    Atpūta
    Ziņu aģentūra LETA
    3. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Čīka / LETA
    Nacionālā lidsabiedrība airBaltic par lidojumiem, kas veikti no pērnā gada jūnija līdz šī gada maijam, aviācijas informācijas tehnoloģiju uzņēmuma OAG Punktualitātes zvaigžņu programmā ieguvusi labāko punktualitātes reitingu Eiropā.

    airBaltic par lidojumiem, kas veikti no 2018.gada jūnija līdz 2019.gada maijam, ieguvusi punktualitātes reitingu – 88,3%. Tas nozīmē, ka vairāk nekā 88 no 100 airBaltic reisiem šajā periodā savu galamērķi sasnieguši paredzētajā laikā.

    «Pirmajā pusgadā esam veiksmīgi saglabājuši mūsu vadošos punktualitātes rādītājus, kas ir būtiska daļa no airBaltic pasaules līmeņa pasažieru servisa. Mēs esam pagodināti būt labākā lidsabiedrība Eiropā un viena no labākajām pasaulē lidojumu punktualitātes ziņā,» pauda airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

    Šajā pašā laika periodā airBaltic sasniegusi 99,8% regularitātes rādītāju.

    Tas nozīmē, ka vien 0,2% no vairāk nekā 55 000 airBaltic plānoto lidojumu tikuši atcelti dažādu iemeslu dēļ, tostarp Eiropas streiku un nelabvēlīgu laikapstākļu ietekmē.

    OAG Punktualitātes zvaigžņu programma ir akreditācijas programma, kurā visām lidsabiedrībām un lidostām tiek piešķirts punktualitātes reitings, balstoties uz pēdējo 12 mēnešu rezultātiem. Šogad piecu zvaigžņu reitingu saņēmušas 13 lidsabiedrības.

    Latvijas valstij pieder 80,05% airBaltic akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam Aircraft Leasing 1 – gandrīz 20% akciju.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē