• airBaltic izziņo ziemas sezonas lidojumu grafiku un saglabātos galamērķus

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijas lidsabiedrība airBaltic pilnā apmērā publicējusi tās lidojumu grafiku gaidāmajai ziemas sezonai, kas sāksies 2019. gada 27. oktobrī, kurā iekļauti arī vairāki jaunumi.

    Šajā ziemas sezonā airBaltic pirmo reizi piedāvās lidojumus, kas savieno Rīgu ar Atēnām, Dublinu, Reikjavīku un Štutgarti.

    "Martā mēs sākām lidojumus uz Dublinu un Štutgarti. Abos šajos maršrutos novērots augsts pieprasījums, pateicoties kuram mēs turpināsim pakalpojumu sniegšanu ziemā,” norāda airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss.

    Lidojumi uz Dublinu un Štutgarti tiks veikti visu ziemas sezonu. Lidojumi uz Reikjavīku tiks piedāvāti līdz 2020. gada 31. janvārim un atsāksies 2020. gada 3. martā, bet lidojumi no Rīgas uz Atēnām turpināsies līdz 2019. gada 31. decembrim un atsāksies 2020. gada 4. martā.

    Gaidāmajā ziemas sezonā airBaltic piedāvās arī sezonālus lidojumus uz slēpošanas kūrortiem Zalcburgā, Veronā un Popradā, kā arī četras reizes nedēļā veiks lidojumus uz Abū Dabī, kas šogad atsāksies jau oktobra sākumā. airBaltic arī turpinās piedāvāt reisus uz vairākiem saulainiem atpūtu galamērķiem, tostarp Malagu, Barselonu un Lisabonu.

    No Tallinas airBaltic sāks lidojumus jaunā sezonālā maršrutā uz Zalcburgu. Turklāt šī būs pirmā ziemas sezona, kurā tiks veikti lidojumi uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu. Ar pilnu airBaltic lidojumu sarakstu iespējams iepazīties lidsabiedrības mājaslapā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē