• airBaltic dāvana kaimiņiem: lidmašīnai piešķir Lietuvas karoga krāsas un Viļņas vārdu

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ņemot vērā aizvien pieaugošo Latvijas lidsabiedrības airBaltic pakalpojumu popularitāti Lietuvā, kompānija radījusi īpašu krāsojumu vienai no savām lidmašīnām. Tagad airBaltic lidmašīnu Airbus A220–300 ar reģistrācijas numuru YL-CSK rotā Lietuvas karoga krāsas, kā arī tā nodēvēta kaimiņvalsts galvaspilsētas Viļņas vārdā.

    «airBaltic komanda ir priecīga Lietuvas pasažieriem prezentēt šo jauno, īpašo lidmašīnas krāsojumu. Tagad visu trīs Baltijas valstu karogu krāsas lepni plīvos virs mūsu galvām augstu gaisā,» saka airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

    Lai radītu šo mākslas darbu, 15 profesionāli krāsotāji strādāja 1000 stundas. Kopumā krāsošanā tika izmantoti 250 litri grunts, krāsas un lakas, krāsotā slāņa biezumam veidojot 120 mikronu jeb 0,12 mm, atklāj lidmašīnas dizaina izpildītāju Magnetic MRO operāciju vadītājs Kaspars Podiņš.

    airBaltic 2019. gada pirmajos sešos mēnešos uz un no Lietuvas pārvadājusi vairāk nekā 240 000 pasažieru. Salīdzinājumā ar attiecīgo laika periodu pērn lidsabiedrība pārvadājusi par 20% vairāk pasažieru Lietuvā uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

    Sākot no šī gada ziemas sezonas, airBaltic Viļņā arī bāzēs vienu no savām jaunajām Airbus A220–300 lidmašīnām, lai apkalpotu aizvien pieaugošo galamērķu skaitu, kas tiek piedāvātas Lietuvas pasažieriem.

    airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē