• Čellistei Kristiānai Abiļevai mīla ar 29 gadus vecāku vīrieti

    Attiecības
    Gita Vīksne
    28. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Režisores Ditas Balčus meita nesen uzsākusi attiecības ar Amerikas auto direktoru. Čelliste jau iepazīstinājusi ģimeni ar savu jauno draugu, un martā abi kopā sveica Kristiānas mammu dzimšanas dienā.

    Balčus meita atkal laimīga

    «Tas ir neticami skaisti, ka esam satikušies ar Aldi. Tas, kādas ir mūsu attiecības un kā es pati esmu mainījusies,» par satikšanos ar Amerikas auto direktoru Aldi Sāmīti PDz vaļsirdīgi atklāj čelliste Kristiāna Abiļeva.

    Par to, ka abi nu ir pāris, režisores Ditas Balčus un arhitekta Māra Balčus meita publiski pavēstīja pirms mēneša – Facebook norādot, ka kopš 7. februāra ir attiecībās ar Sāmīti. Kristiāna ir 29 gadus jaunāka par Aldi. Balčus mīļotais vīrietis jau ir bijis precējies – pirms gandrīz 30 gadiem viņš mija laulības gredzenus ar Indru, pirms 20 gadiem – ar Guntru.

    Kristiāna neslēpa, ka jaunās mīlestības dēļ mainījusi arī dzīvesvietu – no Rīgas pārcēlusies uz Jūrmalu.

    «Arī bērnam cits dārziņš jākārto,» atzīst Kristiāna, kura audzina piecarpus gadu vecu dēlu. Ar bērna tēvu datorgrafiķi Mārtiņu Abiļevu, Austrumu cīņu speciālista mākslinieka Māra Abiļeva dēlu, Kristiāna laulības gredzenus mija 2014. gada vasarā. Tieši pirms gada Kristiāna vaļsirdīgi atklāja – Covid-19 radītā krīze skārusi arī viņas privāto dzīvi.

    Čelliste ne tikai palikusi bez darba un iztikas līdzekļiem, bet arī pamatīgi sašķobījusies viņas laulība. Par laimi, jaunais gads Kristiānas dzīvē iesācies uz pozitīvas nots.

    Mīla ar Kulakovu beidzās klosterī

    Kristiānai šīs nav pirmās attiecības ar gados daudz vecāku vīrieti. Pirms 13 gadiem, strādājot pie kopēja muzikāla projekta, viņas sirdi iekaroja komponists Juris Kulakovs, kurš ir 28 gadus vecāks par mūziķi. Jau pēc gada Kulakovs lūdza Kristiānu kļūt par viņa sievu. Lai gan čelliste viņam teica jā, kāzas tā arī nenotika.

    Mākslinieku attiecības bija vētrainas – te šķīrās, te atkal sagāja kopā. Tad pēkšņi Kristiāna devās uz sieviešu klosteri Spānijā.

    Gandrīz pusotra gada čelliste veltīja laiku sevis sakārtošanai.

    Kulakovs tolaik sarunā ar PDz vaļsirdīgi atklāja: «Līdz viņas aizbraukšanai bohēmā grimām abi, tas nebija diez cik lāga. Lai kaut ko mainītu, mana draudzene atrodas tur, kur šobrīd atrodas. Šajā saistībā man ir kāds interesants stāsts par Bēthovenu, vienu no maniem mīļākajiem komponistiem. Viņa vecaistēvs bija galma kapelmeistars, kura blakus rūpals bija vīna tirdzniecība. Ar vīnu savukārt pārāk stipri bija aizrāvusies viņa sieva. Šā iemesla dēļ Bēthovena vectētiņš viņu iespundēja klosterī. Arī es vienā brīdī kļuvu pikts un draudzenei teicu, lai viņa brauc uz klosteri.»

    Nepilnu triju gadu ilgā Kulakova un Balčus mīla tomēr izjuka. Kristiāna pēc atgriešanās no klostera atsāka muzicēt un neslēpa – klosterī pavadītais laiks, lai arī nebija viegls, ļāva viņai pārraut saikni ar veco dzīvi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē