• Busulis: pamostoties no rīta, ir sajūta, ka neesmu sūdabrālis

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    28. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Intars Busulis.
    Foto: no publicitātes materiāliem (Ritvars Stankevics)
    Intars Busulis.
    Tādu kritiku un samazgu gūzmu, kas pār mūziķa Intara Busuļa galvu sāka gāzties pēc Baibas Sipenieces-Gavares publiska nosodījuma, par koncertēšanu Krievijā, viņš no saviem tautiešiem vēl nekad nebija saņēmis.

    «Trīs dienu garumā ir noticis pamatīgs drāziens,» žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā atzīst mūziķis Intars Busulis. Sabiedrību pamatīgi saniknoja mūziķa publiskie izteikumi, kuros viņš norādīja, ka nedomā atteikties no koncertēšanas Krievijā. Viņš skaidroja, ka tuvāko astoņu mēnešu laikā viņam Krievijā gan nav ieplānoti koncerti, taču kopumā viņš neizslēdz uzstāšanos šajā valstī.

    «Teicu to 23. februārī, kad situācija Ukrainā bija vēl pavisam citādāka, nekā tā ir tagad. Tas, kas notika nākamās dienās rītā, bija prātam neaptverams. 24. februāri turpmāk ierakstīsim vēsturē kā Trešā pasaules kara sākšanos,» saka Intars.

    «Šajās dienās esmu pliķēts pa abiem vaigiem tik spēcīgi, ka likās – nu man ir uzaugusi tik bieza āda, ka nekas vairs nespēs satricināt.»

    Busuli smagi skāra arī Sipenieces-Gavares kritika. «Zinu Baibu un to, cik emocionāla viņa ir. Neturu uz viņu ļaunu prātu, jo saprotu, ka arī viņa šobrīd meklē atbildes. Mani nesatrauc tas, ko viņa pateica, bet gan komentāri, kas šobrīd birst pār manu galvu. Saņemu ļoti negatīvas ziņas arī uz privāto telefonu. Gribētu iemest akmeni man mīļās Latvijas Televīzijas dārziņā, kas palaida Baibas teikto ziņās. Ko viņi ar to gribēja panākt?» vaicā Busulis.

    Vaicāts, vai jebkad ir uzstājies Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam vai viņam pietuvinātiem cilvēkiem, Intars atbild: «Nekad dzīvē neesmu sniedzis koncertu ne Putinam, ne viņa radiniekiem. Man ļoti negribas attaisnoties. Zinu, ko esmu izdarījis, un mana sirdsapziņa ir tīra. Neesmu atbalstījis nevienu politisko partiju, neesmu piedalījies nevienā politiskā kampaņā,» norāda dziedātājs.

    Mūziķis atzīst, ka visi šie pārmetumi viņā iesējuši zināmu vainas apziņu. «Sava taisnība ir arī Baibai, jo – jā, esmu uzstājies arī naudīgiem cilvēkiem. Tas ir mans darbs, un tas man patīk. No šobrīd saņemtajiem pārmetumiem izdaru secinājumus un ceru, ka tie padara mani par labāku cilvēku. Lai arī naktīs nespēju aizmigt, pamostoties no rīta, ir sajūta, ka neesmu sūdabrālis,» saka Intars.

    Kas grupas «Prāta vētra» mūziķim Renāram Kauperam sakāms pēc pārmetumiem par biežo koncertēšanu Krievijā un nu saņemtajiem pārmetumiem, lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē