• Busuļa veselības recepte – pret visām kaitēm palīdz karsts konjaciņš

    Veselība
    Gita Vīksne
    21. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA, INSTAGRAM
    «Šajā laikā esmu slimojis labi ja divas dienas,» priecājas dziedātājs un atklāj savu recepti, kā pandēmijā aizbaidījis visus vīrusus.

    «Ievēroju savas atveseļošanās receptes,» PDz saka dziedātājs Intars Busulis. «Man ir savi līdzekļi, kā tieku galā ar visiem vīrusiem, un pagaidām tas veiksmīgi izdodas. Tā ir silto dzērienu baudīšana kopā ar uzkarsētu konjaciņu – ne jau 50 vai 100 gramiem, bet uzreiz 200!

    Lielajā alus krūzē sajaucu kopā ar uzkarsētu upeņu sulu, piemetu klāt dzērvenes un citronu. Ja man ir parādījušies kādi slimības simptomi, uzreiz izdzeru šādu dziru, ieeju karstā vannā, un nākamajā dienā jau viss sliktais ir garām,» atklāj mūziķis.

    Busulis ir vakcinējies pret Covid-19, bet pieļauj domu, ka koronavīrusu jau esot bez simptomiem izslimojis.

    «Veicu asins analīzes un pārbaudīju antivielas, man to bija ļoti daudz. Kaut kad tas laikam ir noticis, bet, kad – nav ne jausmas,» spriež Busulis.

    Dziedātājs neslēpj – pandēmija ietekmējusi viņa koncertu dzīvi.

    «Man bija divi pilnībā izpārdoti koncerti Dzintaru koncertzālē 2020. gada jūlijā, kas ierobežojumu dēļ tika pārcelti uz 2021. gada jūliju, bet tad – atcelti pavisam. Tie vienkārši nevarēja notikt, jo vajadzēja bezmaz vai pieslēgt veselu testu laboratoriju, kas maksātu neizmērojamas naudas summas.

    Skatītājiem būtu jāsēž ar divu metru distanci. Tas radītu milzīgu bardaku ar nopirktajām biļetēm – kuram ļaut nākt uz koncertu, bet kuram ne? Beigās visu naudu par nopirktajām biļetēm atdevām atpakaļ,» saka Intars.

    Par nenotikušajiem koncertiem viņš saņēmis kompensācijas no valsts.

    «Taču es nevaru visu laiku dzīvot uz kaut kādām kompensācijām, kuras man iedotas par principā nepadarītu darbu, kuram esmu tikai gatavojies. Var jau radoši darboties mājās, bet lielu motivāciju tajā vairs nerodu. Gribu strādāt un priecēt cilvēkus ar jauniem koncertiem,» teic viņš.

    Dziedātājs nākotnē gan raugās ar gaišu cerību: «Esmu liels optimists un šā gada jūlijā jau atkal aicinu cilvēkus uz koncertiem Dzintaru koncertzālē. Ticu, ka viss atgriezīsies normālā režīmā,» tā viņš.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē