• Bondara pusmāsas piepilda tēva sapni: Ja mūsu tētis būtu dzīvs, viņš arī ļoti lepotos

    Sabiedrība
    Evija Kalnbērza
    21. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Pirmo reizi uz olimpiskajām spēlēm šogad devās kalnu slēpotāja, kuras trenere ir viņas māsa. Par abām īkšķus turēja pusbrālis – Saeimas deputāts Mārtiņš Bondars.

    «Lepojos ar savām māsām, un, ja mūsu tētis būtu dzīvs, viņš arī ļoti lepotos ar to, ko jau paveikušas Liene un Anna. Tas ir vienkārši super!» PDz saka Mārtiņš Bondars, kurš šogad olimpiskā spēles televīzijā vēroja ar īpašu azartu.

    «Paps ieguldīja daudz enerģijas un laika, meitas kopš agras bērnības vedot uz treniņiem Siguldā, arī uz Alpiem. Kad viņš aizgāja mūžībā, meitenes pašas turpināja mērķtiecīgi darboties. Cepuri nost!» teic deputāts.

    Viņu tēvs pēc mokošas slimības mūžībā devās pirms 10 gadiem, kad meitenes vēl bija pusaudzes.

    Rīdziniecei Lienei Bondarei, kura februāra beigās svinēs 26. dzimšanas dienu, šī bija debija olimpiskajās spēlēs. Ikdienā jaunā sieviete darbojas reklāmas nozarē. Sākotnēji vieta dalībai olimpiādē bija paredzēta Dženiferai Ģērmanei, taču traumas dēļ jaunā sieviete startēt nevarēja, un nākamā pretendente ceļazīmei uz nozīmīgajām sacensībām pēc uzrādītajiem rezultātiem bija Bondara pusmāsa.

     «Anna arī ir patiesi pelnījusi būt kopā ar viņu Pekinā. Viņa Lieni ir trenējusi un atbalstījusi vienmēr.»

    Arī Liene, runājot par Annu, uzsver: «Māsa ir pašaizliedzīgi darījusi visu, lai es sasniegtu savus sportiskos mērķus.» Mārtiņš skaidro: «Anna nopietni nodarbojās ar kalnu slēpošanu, tikai dzīve iegrozījusies tā, ka viņa nav varējusi savus sapņus līdz galam īstenot. Esmu priecīgs, ka Lienes sapnis piedalīties ziemas olimpiskajās spēlēs ir piepildījies,» saka Bondars.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē