• BMW vadītājs alkohola reibumā izraisa avāriju un policistiem piedāvā 2000 eiro kukuli

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    27. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Čīka / LETA
    Kāds vīrietis Daugavpilī nākamajā dienā pēc Līgo brīvdienām izraisījis sadursmi ar vairākām mašīnām un mēģinājis piekukuļot policistus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

    Saņemot informāciju, ka Daugavpilī bojāti vairāki transportlīdzekļi, likumsargi devās uz notikuma vietu, kur konstatēja, ka 1990.gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar automašīnas «BMW» vadību un iebraucis trijos stāvēšanai novietotos transportlīdzekļos. Pārbaudot vadītāja dokumentus, vīrieša izelpā bija jūtama alkohola smaka. Izrādījies, ka vīrietis pie stūres bija sēdies, būdams 2,43 promiļu reibumā.

    Lai izvairītos no administratīvā pārkāpuma protokola, vadītājs policijas darbiniekiem piedāvājis kukuli 2000 eiro apmērā.

    Pašlaik vīrietim ir noformēti administratīva pārkāpuma protokoli par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu, ka arī draud kriminālatbildība par kukuļa piedāvājumu policijas darbiniekiem.

    Kukuļu došana saskaņā ar Krimināllikumu ir sodāma, un par to var piemērot brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sods. Savukārt par auto vadīšanu reibumā vīrietim draud administratīvais arests no desmit līdz 15 diennaktīm, naudas sodus no 1200 līdz 1400 eiro, kā arī transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšana uz četriem gadiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē