• Bijusī kaimiņiene Aigaru Grāveru sauc uz tiesu

    Īpašums
    Gita Vīksne
    2. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā izskanēja grupas Jumprava mūziķa vārds. No viņa prasot atbildību par dzīvokli, kuru Grāvers jau sen esot notirgojis.

    «Godīgi sakot, es par to vispār neko nezinu. Man nav nekādas informācijas, kādā sakarā vispār tur esmu pieminēts,» par viņa vārda parādīšanos šomēnes nozīmēto tiesu sēžu sarakstos PDz teic grupas Jumprava mūziķis Aigars Grāvers. Tiesā pret viņu vērsusies kultūras centra Vertman direktore Ņina Isačenkova, iemesls – «par draudu iespēju nejaušu pārseguma nobrukšanu dzīvojamā mājā».

    Runa esot par Staļina laikos celtu dzīvojamo ēku Krišjāņa Valdemāra un Pērnavas ielas stūrī, kur pirms 20 gadiem bēniņus bija iegādājies mūziķis Aigars Grāvers. Viņš tur izbūvējis divstāvu dzīvokli. 2008. gadā mūziķis dzīvokli nodevis ekspluatācijā, bet pirms diviem gadiem to veiksmīgi pārdevis. Lai gan visi darbi Grāvera dzīvoklī esot veikti likumīgi un būvdarbu projekts saskaņots Rīgas būvvaldē, kaimiņiene Isačenkova, kas mīt apakšstāvā, uzskata – mūziķa realizētais dzīvokļa projekts apdraudot viņas drošību. Tādēļ viņa jau pērn vērsusies tiesā.

    «Tiešām nesaprotu, kāpēc šāds jautājums tiek atkal pacelts,» pukojas Grāvers.

    «Man ar to nav nekāda sakara! Padomājiet reāli – es izbūvēju un pārdevu dzīvokli.

    Viss tika oficiāli apstiprināts. Turklāt pats šajā dzīvoklī neesmu nodzīvojis nevienu dienu! Ko viņa no manis tagad grib? Lai tiesājas ar instancēm, kas viņas sūdzību dēļ toreiz nāca un visu pārbaudīja, jo viņa ārdījās jau toreiz. Nāca neskaitāmas komisijas un atzina, ka viss ir kārtībā. Visu esmu darījis likumīgi. Nav pamata, lai būtu jātiesājas,» uzskata Grāvers.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē