• Bijušajam baņķierim Oļegam Fiļam kāzu sesija pilī un ģimenes pieaugums

    Kāzas
    Evija Kalnbērza
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    10. septembris, 2020
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Privātais arhīvs
    Bijušais baņķieris un Nurmuižas pils īpašnieks un viņa draudzene publiskoja jutekliskas bildes, vedinot domāt – abi nupat mijuši laulības gredzenus.

    Bijušais ABLV Bank īpašnieks Oļegs Fiļs pirms nepilniem trim gadiem uzsāka attiecības ar savu darbinieci Kristīnu Jelinsku. Pirmo reizi viņi sabiedrībā izgāja drīz pēc tam, kad ar skaļu skandālu izjuka Fiļa un viņa bijušās dzīvesbiedres Santas Zāmueles (tagad Bernālas) attiecības.

    Jaunā draudzene Kristīne kļuva par Fiļa atbalstu it visā, un šobrīd pāris saimnieko un uzņem viesus bijušā baņķiera atjaunotajā īpašumā – Nurmuižas pilī. Par to, ka Jelinska varētu kļūt par Fiļa sievu, pāris deva mājienus jau sen, bet nu vasaras izskaņā viņi dalījās ar romantiskām bildēm kāzu tērpos, kas lika domāt – tas beidzot ir noticis. 

    Privātais arhīvsFiļa mīļotā PDz atzinās – laulības gredzena viņai pirkstā vēl neesot. «Kāzas šobrīd neplānojam, bet atzīšos, ka esam ļoti laimīgi kopā,» piebilda viņa. Skaistās bildes, kurās viņa un mīļotais vīrietis redzami jaunlaulāto tēlā, tapušas tādēļ, ka stiliste un grima māksliniece Ērika Siliņa pāri uzrunājusi fotosesijai pils kompleksā. Stiliste arī sameklējusi tai atbilstīgus tērpus.

    «Tā kā Nurmuiža šogad kļuvusi par vietu kāzu svinībām un fotosesijām, arī mūsējā bija kāzu tematikā. Baltā kleita, kurā bildējos vīnogu dārzā, gan nav gluži kāzu kleita, bet to ne ar vienu citu nevarētu pārspēt,» par stilistes izraudzīto tērpu sajūsminājās Kristīne. Lai pilnībā justu un iedzīvinātu līgavas un līgavaiņa izjūtas, pāris devās arī izjādē ar zirgiem, kur Jelinska pozēja Amoralle kleitā.

    Kristīnes sirdi ielīksmoja vēl kāds notikums – burvīgs ģimenes pieaugums. «Es – jaunā māmiņa,» priecājās Kristīne, ceļoties četros no rīta kopā ar jauno ģimenes locekli Marko. Viņa tikusi pie punduršpica kucēna, kuru ļoti gaidījusi. Jau iepriekš tika sarūpēta suņu sētiņa mazulim.

    Aktuāls jautājums
    Kas tevi vairāk pārsteidza?

     

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē