• Bijušais svarcēlājs Ščerbatihs: Sievietes nav resnas, viņas ir persiki un bumbieri

    Uzturs un diētas
    Anastasija Kuzminova
    13. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Pēc paziņojuma, ka viņam nepatīkot resnas sievietes, dāmu nežēlastībā kritis bijušais svarcēlājs. Tagad viņš atzīst – esot mazliet pāršāvis pār strīpu.

    Viesojoties STV Pirmā sarunu šovā Kad viņas satiekas un klāstot par saviem piedzīvojumiem mīlas frontē, bijušais svarcēlājs un treneris Viktors Ščerbatihs bija ļoti tiešs: «Es nesaku, ka resnas sievietes nav normālas. Vienkārši man nepatīk! Es pilnīgi neskatos. Es varu varbūt sasveicināties, varbūt varu parunāt, bet kā uz sievieti es neskatos.» Šis viņa paziņojums televīzijā satracinājis daudzas dāmas, un pagājušajā nedēļā sociālo tīklu diskusijās Ščerbatihs dabūja trūkties.

    Latvijas Svarcelšanas federācijas prezidents PDz atzina – iespējams, esot pāršāvis pār strīpu. «Domāju, ka tā jezga izcēlās par vārdu resns. Ja es teiktu – dāmas ar virssvaru vai tās, kas ir apaļīgākas par citām –, tad tāds tracis nebūtu. Nevienam jau nepatīk, kad saka patiesību. Jā, tie bija skarbi vārdi, toties tos uzreiz sadzirdēja – un, re, kāda ažiotāža! Tomēr piekrītu – man vajadzēja piemeklēt maigākus izteicienus, jo es nevienu negribēju aizskart,» sacīja Ščerbatihs.

    «Kā man sacīja treneris: «Viktor, nedrīkst par cilvēkiem teikt – resns. Vajag teikt tā – kā persiks!» Tādēļ no sirds atvainojos dāmām par saviem rupjiem vārdiem par ķermeņa anatomiju. Sievietes nav resnas, viņas ir persiki un bumbieri.»

    Pēc šķiršanās no sievas Viktors ir jaunu attiecību meklējumos. Noslēdzot sportista karjeru, viņš atbrīvojies no teju 50 kilogramiem svara, tādēļ arī pret potenciālajām līgavām Viktoram šādas tādas prasības esot.

    «Apaļīgums nav dabas dots, tādi mēs nepiedzimstam, bet kļūstam. Godīgi sakot, tas ir smieklīgi, ka par vārdu tievs neviens neapvainojas, bet, ja saki taisnību – cilvēks ir resns –, uzreiz uzmet lūpu,» sprieda viņš.

    «Es pats biju resns, jo biju radis nevis ēst, bet vienkārši rīt. Cenšoties nomest lieko svaru, mēģināju neēst un tāpēc naktīs pat nevarēju iemigt. Es zinu, cik grūti ir kļūt slaidam,» atgādināja bijušais svarcēlājs. Vaicāts, par kādu svaru, viņaprāt, sievietēm nāktos satraukties, Ščerbatihs saka – ja sieviete valkā viņa izmēra drēbes, tad jau esot par traku, un mīlas rokturīšiem esot jābūt tiešām maziem.

    Ščerbatihs gan uzmundrina potenciālās līgavas, kuras neatbilst viņa skaistuma standartiem: «Ja dāmai ap vidukli ir desmit tauku riņķi, bet viņa vēlas ar mani iepazīties, tad lai šī vēlēšanās viņai kalpo par stimulu, ka vajag notievēt.» Viktors piebilst – viņam patīkot ne vien slaidas, bet arī mierīgas sievietes.

    «Lai mājās būtu miers, sievietei nevajag bļaustīties pat tad, ja viņai ir taisnība. Tātad galvenais, lai sieviete nav apaļa un nav nervoza,» smaidot atklāj viņš.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē