• Bijušā politiķa Riharda Pīka sieva par vīra frizēšanu: Rezultāts ir tāds, ka, manuprāt, nav, kur piesieties

    Skaistumkopšana
    Gita Vīksne
    Evija Kalnbērza
    Anastasija Kuzminova
    6. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    «Tas man prasīja pusotras stundas,» par bijušā politiķa Riharda Pīka frizēšanu saka viņa sieva, kurai šis darbiņš padevies lieliski.

    Bijusī Rīgas domniece Sarmīte Pīka pandēmijas laikā jau divas reizes apgriezusi matus savam vīram bijušajam kultūras un arī ārlietu ministram Rihardam Pīkam. «Esmu to regulāri darījusi bērnībā. Biju veikli iemācījusies safrizēt mūsu sētas puikas, un griezt citiem matus man tolaik ļoti patika. Nezinu, vai to var uzskatīt par pieredzi, jo man tad bija kādi 12 gadi, taču vienu atminos skaidri – man nebija bail to darīt,» smej Sarmīte.

    «Manam vīram visu mūžu bijuši īsi mati, un, kad tie sāka augt pāri ausīm, viņam tas radīja diskomfortu.» Tāpēc Sarmīte, daudz nedomādama, ķērās pie šķērēm.

    «Paveicās, ka mājās bija īstas frizieru šķēres. Tās nejauši bija atstājis kāds viesis, kas ar tām mēdza safrizēt savu bārdu.

    Tā kā ciemiņš bija no ārzemēm un viņam tādas šķēres mājās bija vairākas, tad atļāva paturēt. Nu tās man noderēja,» priecājas politiķa sieva.

    «Frizēšanas process ilga pusotras stundas, un rezultāts ir tāds, ka, manuprāt, nav, kur piesieties,» lepojas Sarmīte.

    «Pirmajā reizē visu darīju ar domu – ja nesanāks, ir taču ziema un, izejot no mājas, var uzlikt galvā cepuri. Mums ar vīru ir vieglāk, jo vairs neesam aktīvajās darba gaitās. Dzīvojam ārpus Rīgas un mēģinām ar sapratni uztvert šo laiku. Man ir žēl meistaru, kuri šobrīd nevar strādāt. Uzskatu, katram ir jādara savs darbs. Tiklīdz beigsies pandēmija un tiks atvērtas frizētavas, pie profesionāliem meistariem ies gan vīrs, gan es pati,» teic Pīka.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē