• Betas Beidz mamma sāk jaunu dzīvi Tenerifē. Pārsteidzošs stāsts

    Slavenības
    Gita Vīksne
    1. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Inga Bērziņa
    Foto: No privātā arhīva
    Inga Bērziņa
    «Ar vienu čemodānu ierados Tenerifē uz nedēļu, un dzīvoju te jau ceturto mēnesi,» PDz atklāj psiholoģe, influenceres Betas Beidz mamma Inga Bērziņa.

    TV šovā Operācija. Jauna dzīve iepazītā psiholoģe Inga Bērziņa ir piecu bērnu mamma, un Ingas pirmdzimtā ir Latvijā populārā influencere un talantu šova Ko Tu proti, Latvija? vadītāja Beta Beidz jeb Beāte Bērziņa. Sarunā ar PDz Inga atklāj – viņa ticot leģendai par Tenerifi. «Tā vēsta, ka nevis tu izvēlies šo salu, bet tā izvēlas tevi. Sala mani izvēlējās un nelaida vairs prom. Pēc nedēļas nekas cits neatlika, kā skatīties acīs bērniem un teikt: «Mammīte atpakaļ uz Latviju vairs nebrauks. Gribu palikt Tenerifē!» Sākumā bija doma palikt vēl vienu nedēļu, kas nemanot pārauga mēnesī. Nu jau rit ceturtais mēnesis, kopš ar bērniem esam Tenerifē,» teic Inga. Kopā ar Ingu dzīvos dēli un jaunākā meita.

    «Tāpat kā neizplānoju savus piecus bērnus, tā arī neizplānoju dzīvi Tenerifē.

    Dievs vienkārši man to deva, un es teicu jā. Esmu te uz palikšanu. Savā ziņā atkal visu sāku no gala,» spriež Inga. Viņa Tenerifē jau atradusi darbu – jau mēnesi strādā prestižā nekustamo īpašumu aģentūrā.

    Inga Tenerifē ir patiesi laimīga.
    Inga Tenerifē ir patiesi laimīga.

    «Dzīve Tenerifē nav dārga. Te ir lēti augļi un dārzeņi. Siltās drēbes, tāpat kā apkure, nav vajadzīgas. Visu gadu var staigāt šortos un kreklā. Katru dienu var peldēties siltā okeānā. Visas pludmales, arī tās, kas iekārtotas pie ekskluzīvām viesnīcām, atvērtas visiem,» stāsta viņa. 

    Inga saka – apmesties Tenerifē daudzi izvēloties veselības dēļ. «Kāds cilvēks, kas daudzus gadus jutās nomākts un tādēļ lietoja antidepresantus, man atklāja – pēc diviem mēnešiem šeit beidzot jūtas labi bez zālēm. Ne velti Tenerifi sauc par paradīzi zemes virsū. Četru mēnešu laikā saule te nav spīdējusi labi ja trīs dienas. Arī ikdienas ritms ir nesteidzīgs. Ja gribi no visiem paslēpties, ir daudzas vietas, kur varēsi pabūt viens.»

    Šī vieta ļāvusi uzplaukt arī Ingai. «Man drīz būs 50 gadi, un nekad neesmu bijusi tik labā formā kā šobrīd,» teic psiholoģe, kas šā gada izskaņā atzīmēs 48. dzimšanas dienu. «Tām dāmām, kuras domā, ka pēc 40 dzīve sāk iet uz otru pusi un sevi uzturēt labā formā nav iespējams, varu pateikt – tās ir muļķības! Dzīvot aktīvi man paticis vienmēr, bet te tas notiek pavisam dabiski. Katru dienu peldos okeānā, no kura netālu dzīvoju, dodos skrējienā pa pasakainiem kalniem, kur paveras filmas Avatars cienīgi skati,» priecājas Inga.

    Vairāk lasiet un skateit žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Guntim Skrastiņam mīļie sagādājuši dāvanu.  Viņa draugs Lembergs atklāj: Arī šogad svinēsim Gunta dzimšanas dienu.
    • Meijera atraitne atzīstas: Joprojām nespēju klausīties viņa dziesmas. Gadu pēc mūziķa nāves kapos notiek trakas lietas.
    • Kā Levits iepirkās pirms svētkiem.
    • Vijai Vētrai nedod dzīvoklīti Vecrīgā. Pirms 100. jubilejas izplēn sapnis atgriezties dzimtenē.
    • Psiholoģe Bērziņa ar bērniem sāk jaunu dzīvi Tenerifē.
    • Modele Kubasova nopirkusi villu Bali.
    • Valters apprecas trešo reizi.  Meita par liecinieci!
    Privātā Dzīve nr26

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē