• Beidzot tas ir noticis! Jaudīgs laiks drosmīgajiem. Horoskops visām zīmēm

    Ezoterika
    Jana Reķe
    26. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    «Šī ir jaunmēness nedēļa, kad notiks intensīvi iekšējie un ārējie procesi labi zināmās tēmās un jautājumos. Labs laiks, lai kādam procesam dotu jaunu elpu, aktivizētu, sakārtotu vai noslēgtu,» atzīst astroloģe un astropsiholoģe Jana Reķe.
    Nākamais: Auns

    Priekšplānā var izvirzīties tādi jautājumi kā taisnīgums, vērtību sistēma, jebkādi juridiskie aspekti, attiecības un spēja ievērot rakstītos un nerakstītos likumus, lai varētu harmoniski mijiedarboties ar citiem.

    Jūsos atjaunosies vai sāks darboties jaunā vērtību sistēma, aktivizēsies dilemma starp sadarbību, kompromisiem un jūsu veselīgo egoismu. Vislielākās perspektīvas un labākās attīstības iespējas būs tiem, kuri nebēgs, neslēpsies un nenoliegs savas egoistiskās vēlmes un vajadzības. Tikai tās atpazīstot un atzīstot, ir iespējams kaut ko sevī izmainīt.

    Iespējamas manipulācijas ar varu. Tie, kuri nebūs realizējuši savus sapņus un ambīcijas, var apkārtējiem kļūt toksiski. Nekas no tā notiekošā nebūs pilnīgi svešs, bet kā loģisks turpinājums visām jūsu iepriekš izdarītajām izvēlēm.

    28. septembris prasīs lielu pašdisciplīnu. Ieteicams nodoties saviem pienākumiem. Darbs, disciplīna un atbildība ies roku rokā, tādēļ varat ieplānot sevišķi smagu darbu veikšanu.

    No 29. septembra aktivizēsies taktiskums, laba gaume, taisnīgums, māksla, draudzēšanās, attiecības un sabiedriskā dzīve.

    2. oktobrī Merkurs beidzot noslēgs savus retrogrādos ceļus, un noslēgsies arī lielā iekšējā un ārējā inventarizācija, kuru katrs savā veidā veicāt, lai sakārtotu attiecības ar apkārtējo pasauli.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē