• Basketboliste Liene Jansone izrāda ģimenes māju, kur sadzīvo trīs paaudzes

    Māja
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Viena no šīs nedēļas viesu uzņēmējām 360TV šovā “Vakariņš ar savējiem” ir arī populārā latviešu basketboliste Liene Jansone ar ģimeni.

    Liene ar prieku izrāda savas dzimtas māju, kurā viņas ģimene dzīvo jau 14 gadus un kuras iekārtošanā savulaik roku pielikuši arī NBA zvaigznes – Jānis Tīmma un Dairis Bertāns, toreiz vēl Lienes tēva, basketbola trenera Ziedoņa Jansona jauniešu komandas audzēkņi.

    Plašā divstāvu māja ar pirti un baseinu pagrabstāvā izceļas arī ar savu labvēlīgo auru un to, ka tur zem viena jumta draudzīgi sadzīvo trīs paaudzes.

    “Visu jaunību esmu pavadījusi ārzemēs, un man bija milzīgs prieks beidzot atgriezties un atrast savu vietu dzimtenē. Esmu arī ļoti pateicīga vecākiem par šo māju un iespēju te ievākties.

    Mēs ar dēliņu Marsello apdzīvojam pirmo stāvu, bet visi tusiņi, visi ģimenes pasākumi notiek otrajā stāvā. Katru sestdienu ir arī brīnišķīgi pirts pasākumi ar draugiem un radiem” – enerģiskajā sievietē kūsā dzīvesprieks un optimisms.

    Nez, vai arī vakariņa viesiem būs tā iespēja izbaudīt pirts un baseina izklaides? Sekojiet līdzi šova notikumiem un uzzināsit!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē