• Basketboliste Elīna Babkina atklāj šķiršanās aizkulises: Man bija ļoti bail. Es tā kā aizbēgu

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    13. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Latvijas izlases viena no labākajām basketbolistēm sapņo par ģimeni un ļauj nojaust, ka atradusi jaunu sirdsāķīti un nākamgad gatavojas pirkt māju. Diemžēl ne Latvijā…

    Pērn basketboliste, kas pēc vairāku gadu draudzības pirms trīsarpus gadiem apprecējās ar 20 gadus vecāko Latvijas izlasi trenējušo grieķu treneri Džordžu Dikeulaku, pēkšņi izšķīrās un atgriezās pie sava meitas uzvārda Babkina. Tagad žurnālam KLUBS sportiste, kas pārstāv Krievijas superklubu Orenburgas Nadežda, atklātā intervijā atzīstas, ka šķiršanās bijusi sāpīga, bet pašsaprotama.

    «Kad šķīros no vīra, biju tik vientuļa. Naktīs pamodos un raudāju. (..) Es Džordžu iepazinu, kad biju jauna meitene. Bet 29 gados Elīna vienkārši pamodās. Man liekas, mēs pāraugām attiecības,» atzīst basketboliste.

    Šķiršanās iniciatore bijusi Elīna. «Vairs nebija kā agrāk. Viņš ir labs cilvēks, neko sliktu man nav nodarījis. Es pieaugu. Nu dzīvē tā notiek. Bet man bija ļoti bail, vecākiem ilgi neteicu. Es tā kā aizbēgu. Biju Ķīnā, kur izdomāju savu bēgšanas plānu. Piezvanīju aģentam, pateicu, ka gribu spēlēt. Nākamajā rītā man zvanīja bijušais treneris no Polijas – vai gribi spēlēt pie manis? Jā, es piekrītu! Pateicu Džordžam, ka braucu. Pēc trim dienām jau biju Polijā. Viņam, protams, tas nepatika.

    Mums desmit gadu bija stabilitāte, uzticība, nekad nestrīdējāmies.

    Bija laba rutīna, mierīga dzīve. Un pēkšņi es aizbraucu… Sirdij nepavēlēsi. Nu nesanāca. Tā notiek,» teic Elīna.

    Viņa saka – basketbolu droši vien spēlēšot tik ilgi, cik ļauj ķermenis, taču, no otras puses, Elīnai arī grib piedzīvot ģimenes siltumu. «Es gribētu divus savus bērnus un vienu adoptēt. Ja tu vari kādam mazam cilvēkam mainīt dzīvi, tas ir jādara. Dievs man ir devis labāku dzīvi nekā citiem, man arī kaut kas pasaulei jādod pretim,» nākotni ieskicē Elīna.

    Sarunā basketboliste liek nojaust, ka viņa jau ir atradusi savu jauno mīlestību. «Privātā dzīve ir privātā dzīve,» no tieša jautājuma par iespējamām attiecībām gan izvairās Elīna.

    Tikmēr par ģimenes ligzdiņas vīšanu viņa izsakās ļoti konkrēti. Paši tuvākie basketbolistes radi jau vairākus gadus nedzīvo Latvijā, un arī Elīna plānus saistībā ar dzīvi Latvijā nelolo.

    «Mani vecāki Īrijā nopirka māju. Mamma labākajā slimnīcā strādā par medmāsu. Māsa dzīvo Londonā. Kad beigšu karjeru, nebraukšu pie savējiem. Un arī uz Latviju droši vien ne. Man jau ir 31 gads – gribas ģimeni, bērnus. Pēdējos gados dzīvē notikušas pārmaiņas. Gribas stabilitāti. Vasarā nopirkšu īpašumu. Pagaidām negribu teikt – kur, bet ne Latvijā,» uzsver Elīna Babkina.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē