• Basketbolista Sanda Valtera bijusī atklāj, cik izmaksā bērnu uzturēšana ASV

    Sekss
    Evija Kalnbērza
    23. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no Bullzeye TV video
    Iepriekš basketbolista Sanda Valtera bijusī dzīvesbiedre un divu bērnu mamma paziņoja, ka viņš septiņus gadus nemaksājot alimentus. Sanda atbilde, ka viņš sniedzot pietiekamu atbalstu, modeli pamatīgi saniknoja.

    Modele Elīza Kaurāte ASV audzina attiecībās ar sportistu Sandi Valteru dzimušās atvases – dēlu Gabrielu un meitu Leu. Pēc viņas paziņojuma, ka bērni ir jāuztur praktiski vienai, jo viņu tēvs alimentus nemaksājot, Valters apgalvoja – atbalsts esot pietiekams, taču, iespējams, neatbilstot luksusa dzīvesveidam, pie kāda Kaurāte esot pieradusi. Bijušā dzīves drauga sacītais viņu sadusmoja.

    «Es varu atsūtīt bankas izrakstus, kā Sandis ik pēc pāris mēnešiem beidzamā gada laikā atsūta 50, lielākais – 100 dolārus. Man pat ir kauns viņa vietā to pieminēt. Tie skaitās alimenti?» sazinoties ar PDz, piktojās Kaurāte un atzina – vajadzības esot krietni lielākas, jo arī dzīves dārdzība ASV ir nesalīdzināmi lielāka. 

    «Bērniem bioloģiskais ēdiens vien maksā 400 dolāru nedēļā, un mēnesī tie jau ir 1600 dolāri. Privātskola abiem kopā mēnesī izmaksā 5500 dolāru, un skolas formām vien katru gadu iztērēju 500 eiro,» uzskaitīja Elīza.

    Viņas rīcībā esot informācija, ka Sandis strādājot Orlando pilsētā kompānijā, kas nodarbojas ar mēbeļu pārvadāšanu.

    Elīza stāsta, ka Sandis, kurš viņai veltījis neglaimojošus vārdus, vēl pagājušajos Ziemassvētkos izteicis vēlmi atkal dzīvot kopā. «Neilgi pirms Ziemassvētkiem, pirms uzņēmu Sanda ģimeni savā mājā, viņš man piedāvāja dzīvot kopā. Atteicu, protams, un tagad atkal ir dusmīgs. Sandis, viņa mamma un vecākā meita Luīze, kā arī Sanda brāļa meita palika manās mājās nedēļu, pēc tam pat paldies nepateica. Taču es to darīju savu bērnu dēļ,» pauž Elīza.

    Sandis Valters un Elīza Kaurāte pēc attiecībām, kurās pasaulē nāca divi bērni, pašķīrās 2011. gadā. Par iemeslu Elīza minēja to, ka Sandis esot pacēlis pret viņu roku. Jau ilgākus gadus bijušie mīlnieki dzīvo Amerikā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē