• Bārmeni Andri Reizenbergu iepin krāpnieku shēmās: Vēlāk radās aizdomas…

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: MĀRTIŅŠ ZILGALVIS (F64)
    Tituliem bagātais pašmāju bārmenis Andris Reizenbergs janvārī nonāca neparastā situācijā – viņš ticis iesaistīts krāpnieciskās shēmās, vēsta žurnāls Kas Jauns.

    Izdevumam Andris atklāj, ka saņēmis septiņas īsziņas ar uzaicinājumu uz Kanādu, lai kļūtu par žūrijas pārstāvi bārmeņu konkursā.

    “Sākumā pat nopriecājos, jo kovida ierobežojumu dēļ šādi pasākumi un uzaicinājumi ir liels retums. Piekritu un pat neiedziļinājos, kas īsti tas ir par konkursu, uz kuru mani aicina. Taču vēlāk radās aizdomas, ka te kaut kas nav tīrs.

    Izbrīnīja nu ļoti dāsnais piedāvājums – atmaksātas aviobiļetes biznesa klasē, privātais šoferis, viesnīcas numuriņš par 500 eiro dienā, 2000 eiro honorārs…

    Tas viss mani darīja piesardzīgu, jo parasti tāda leiputrija konkursu žūrijas pārstāvjiem netiek piedāvāta,” žurnālam Kas Jauns atklāj Reizenbergs.

    Vēlāk viņš vērsies arī pie Latvijas vēstniecības Kanādā. Izrādās, ka šādas sacensības jau ir notikušas, bet nepazīstamais telefona numurs esot reģistrēts Kanādas mazpilsētā.

     

    “Es gan nesaprotu, ko šis cilvēks no manis vēlējās, taču skaidrs, ka tas nebija vienkāršs joks, bet kāds krāpniecisks plāns. Es īsti nesaprotu, kur ir āķis! Sola biznesa klases lidojumu, labu honorāru, labu viesnīcu, privātu šoferi! Domājams, ka uz pārskaitījumu varētu apčakarēt vai kā citādi.

    Varbūt liktu pārvest ko nelegālu! Nesaprotami,” neizpratnē ir Reizenbergs.

    .

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē