• Baiba Sipeniece-Gavare par savu atpūtu Austrijā: Raganu medības var sākties!

    Atpūta
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    16. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Radio Star FM rīta raidījuma Zoopasta vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare pēc atpūtas slēpošanas kūrortā Austrijā saņēmusi sabiedrības pārmetumus un veselības ministres Ilzes Viņķeles uzslavas.

    «Pēc 21 nospēlētas stāvizrādes jūtos nopelnījusi nedēļu atpūsties kalnos,» 10. martā no slēpošanas kūrorta Bādgašteinas Austrijā vēstīja Baiba Sipeniece-Gavare, kas februārī sāka apbraukāt Latviju ar stāvizrādi Vienreiz jau var. «Te patlaban viss ir mierīgi, par koronu neviens nerunā, un es ceru, kad atbraukšu mājās, arī neviens par to vairs nerunās. Bet tagad – aidā no kalna lejā!» uzgavilēja Baiba.

    Uz fanu iebildēm, ka Baiba, par spīti brīdinājumiem, devusies uz valsti, kuru skāris koronavīruss, viņa atjokoja: «Klausos! Protams, protams! Ar hloru apbēršos un spirtu iedzeršu, matu galus un nagus ar dustu!»

    Uz kāda komentētāja vēlējumu, lai Dievs, veselais saprāts un sirdsgudrība viņu sargā, humoriste atbildēja: «Kā man patīk padomi un ierosinājumi. Grūti iedomāties, kā bez jums iztiku visus šos gadus!»

    Kad situācija saistībā ar vīrusa izplatīšanos pasaulē kļuva arvien nopietnāka un ļaudis viņai veltīja pārmetumus, Baiba paziņoja: «Raganu medības var sākties!»

    12. martā Baiba vairs nebija tik kategoriska: «Tajā dienā, kad mēs atbraucām, Austrija vēl nebija neatļauto valstu sarakstā. (..) Svētdien plānojam atgriezties Latvijā, uzreiz rīkosimies kā likumpaklausīgi cilvēki, proti, analīzes, ārsta apmeklējums un karantīna, ja būs nepieciešamība.»

    Taču tiem, kas kaunināja humoristi, viņa atbildēja skarbi un akcentēja, ka negatīvos komentārus instagram nedzēsīs, Baiba pavēstīja: «Tautai jāzina savi varoņi. Jāzina stulbums, tumsonība, skaudība un jēlums.» Savukārt tiem, kas iegādājušies biļetes uz viņas stāvizrādi, Baiba ziņoja: «Izrāde notiks jebkurā gadījumā, jautājums tikai kad. Tiekamies!»

    Uz Baibas vēstījumiem noreaģējusi arī veselības ministre Ilze Viņķele. Savā kontā Twitter viņa paudusi: «Paldies Baibai par ziņu! Aicinu arī citus sabiedrībā pazīstamus cilvēkus dalīties ar saviem piemēriem, kā ievērojat ārkārtas situācijas noteikto. Apzinīgi un kopā pret Covid19.»

     

    Kā šajā ārkārtas situācijā rīkojās citas slavenības, lasiet jaunākajā žurnāla Privātā Dzīve numurā, kas tirdzniecībā būs jau rīt.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē