• (18+) Kādas rotaļlietas intīmpreču veikalā biežāk izvēlas sievietes un kādas – vīrieši?

    Sekss
    Aiva Alksne
    27. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Kādas mantiņas no intīmpreču veikaliem visbiežāk aizceļo uz guļamistabām? Ielūkosimies pieaugušo rotaļlietu kastē! Konsultē Sexy Style pārstāve Elīna Hasanova.

    Kas izvēlas erotisko veļu?

    Sievietes to pērk, jo vēlas būt pievilcīgas un seksīgas sava vīrieša acīs. Visbiežāk – gatavojoties kādam īpašam notikumam, romantiskam vakaram, dzimšanas dienai vai Valentīndienai. 

    Vīrieši pērk veļu sievietēm, lai liktu viņām justies īpašām, bet, protams, arī paši savam priekam. «Forši, ja vīrietis pērk savai sievietei veļu, jo viņš vislabāk zina, kas viņu uzbudina.

    Tomēr vīrietis var netīšām nopirkt ko tādu, kas partnerei nederēs un nepiestāvēs. Var būt tā, ka viņš nopērk un viņam arī patīk, kā tas izskatās, bet pašai sievietei – nē.

    Un varbūt arī tā, ka sieviete nopērk to, kas viņai piestāv, bet vīrietim nemaz nepatīk. Katram ir savs fetišs, piemēram, vīriešus mēdz uzbudināt pēdas, krūtis, dibena apaļumi, tāpēc būtu ieteicams pirms erotiskās veļas pirkšanas noskaidrot, kas tad tavam partnerim patīk, un tad piemeklēt apģērbu, kas izcels attiecīgo ķermeņa vietu.

    Ir vīrieši, kuriem ļoti patīk zeķturi un zeķes, citiem – īsas kleitiņas un svārki. Vieniem patīk piegulošas lietas, otriem – kuplākas. Kādam patīk dziļš dekoltē, citam šķiet, ka tas laupa noslēpumu. Šis īstenībā, ir ļoti interesants jautājums, ko pāris savā starpā var izrunāt, – tas noteikti palīdz vienam otru labāk iepazīt. Bieži izrādās, ka vīrietim ir fantāzija par medmāsiņu, stjuarti vai sekretāri. Un sievietēm arī ļoti patīk formastērpi! Tāpat sievietēm patīk, ja viņu vīrietis velk seksīgu apakšveļu, bet katrai sava izpratne par to, kas ir seksīgs. Vienai tie būs leoparda raksta stringi, citai – melni zīda bokseršorti,» stāsta Elīna Hasanova.

    Ko izvēlas sieviete?

    Ja sieviete ir viena un pastāvīga partnera viņai nav, viņa vēlas iegādāties vibratoru. Visbiežāk tādu, kas ir ar klitora stimulatoru. Vai arī ko tādu, kas ir paredzēts tikai klitora stimulēšanai. Sieviete meklē ko interesantu savām sajūtām, jo, kad ir viena, viņa jūtas brīvāka, nav jādomā par otru cilvēku, viņa var izvēlēties to, ko pati tiešām grib, kas patiks pašai, nav jāuztraucas, vai partneris būs mierā ar krāsu un vai tik viņš nekļūs greizsirdīgs. «Jāatzīst gan, ka sievietes izvēli ietekmē arī dažādos seriālos un filmās redzētais.

    Piemēram, pēc seriāla Sekss un lielpilsēta ļoti populāras kļuva Samantas masāžas ierīce un draudzeņu apjūsmotais vibrators ar zaķa ausīm,» atklāj Elīna.

    Ja sievietei ir partneris, bet uz veikalu viņa ir atnākusi viena, tad parasti viņa meklē rotaļlietas, kas uzlabotu abu seksuālo dzīvi. Visbiežāk ko tādu, kas vairotu viņas izredzes sasniegt orgasmu. Piemēram, gelu, kas pastiprina sajūtas seksa laikā, erekcijas gredzenus ar klitora stimulatoru, vibrējošus klitora stimulatorus. 

    Tāpat sievietes vēlas iegādāties lietas veselībai – no maksts lodītēm līdz menstruālajām piltuvēm.

    Maksts lodītes pērk pārsvarā jaunas dāmas un topošās māmiņas, bet nereti arī sievietes, kuras vairs nav tik jaunas.

    Iespējams, tāpēc, ka sabiedrībā plašāk sāk runāt par sieviešu veselības problēmām, kas ir saistītas ar iegurņa muskulatūru, – sievietes ir kļuvušas atvērtākas un vairāk apzinās savas intīmās veselības nozīmi. Arī ginekologi savām pacientēm vairāk stāsta par to, ka, veicot noteiktus vingrinājumus, arī ar maksts lodītēm, var izvairīties no dažādām nepatīkamām sekām, piemēram, no urīna nesaturēšanas, maksts jutības samazināšanās utt. Maksts lodītes un citi līdzīgi vaginālie trenažieri palīdz gan veselībai, gan baudai. 

    Dāmas arī pērk tamponus, kurus var izmantot dzimumakta laikā, jo tuvojas kāds īpašs notikums, piemēram, kāzu nakts iekrīt tieši mēnešreižu laikā. Šie tamponi ir kā sūklīši, kuri, ievietoti makstī, netraucē dzimumaktam. Menstruālās piltuves Latvijā kļūst arvien populārākas. «Pie mums tās pērk pat labprātāk nekā aptiekās, jo sievietēm nav kauns pajautāt un arī mūsu konsultanti nebaidās uz jautājumiem atbildēt. Turklāt aptiekā par šīm tēmām negribas runāt, ja rindā aiz tevis stāv citi pircēji,» stāsta Elīna.

    Sievietes pērk arī preces, kas paredzētas tieši vīriešiem – masturbatorus. Viņas ir bijušas uz kādiem kursiem, semināriem, kur viņām ir parādīts un pastāstīts, kā sniegt lielāku baudu savam partnerim, un tad viņas dodas uz veikalu šo lietu meklēt.

    Ko izvēlas vīrietis?

    Ja vīrietis ir viens, bez pastāvīgas partneres, viņš meklē sev masturbatoru, reizēm arī lelli. «Sabiedrībā valda uzskats, ka vīrieši, kas pērk masturbatorus, ir totāli neveiksminieki un visādi citādi nepatīkami cilvēki, bet domāju, ka sievietes būtu pārsteigtas, redzot šos vīriešus. Visbiežāk tie ir ļoti izskatīgi, veiksmīgi vīrieši, kuriem nav problēmu ar pretējo dzimumu. Viņi masturbatorus pērk, lai izbaudītu patīkamākas sajūtas,» novērojusi Elīna. 

    Ja vīrietim ir partnere, tad visbiežāk viņš meklē kaut ko, kas palīdz viņam nodarboties ar seksu ilgāk.

    Erekcijas gredzenus, lai viņa vīrietības simbols būtu lielāks un aizkavētu ejakulāciju, gelus un krēmus, kas veic šo pašu funkciju. Ir vīrieši, kas dodas komandējumā vai ceļojumā un pērk vibratoru partnerei, kas paliek mājās viena. Un tas notiekot biežāk, nekā varētu iedomāties!

    Tāpat vīrieši pērk arī dažādus pumpjus locekļa palielināšanai un ejakulācijas aizkavēšanai. Uzmavas, kas dod apjomu loceklim. Vai ar reljefu, lai stimulētu sievietes maksti. Starp citu, ir arī tik gādīgi partneri, kas pērk maksts lodītes un trenažierus savai partnerei, kas ir stāvoklī vai tikko kļuvusi par māmiņām. Reizēm viņi ir atsūtīti uz veikalu pēc kāda konkrēta trenažiera vai arī paši izlasījuši rakstu un izlēmuši parūpēties par savu mīļoto.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē