• Kā nenošaut greizi ar Valentīndienas dāvanu — kārdinošas veļas komplektu

    Skaistumkopšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Kā nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu jeb iepriecināt gan sevi, gan mīļoto Valentīndienā? Atbilde slēpjas skaistā franču vārdā – lingerie. Patiesībā kārdinošas veļas komplekts ir vislabākais, ko iegādāties Valentīndienai, jo, kad sarkanās rozes būs novītušas un gājiens uz restorānu jau aizmirsies, par šo dāvanu varēsi priecāties vēl ilgi. Bet veļas piedāvājums ir tik plašs! Kā izvēlēties tieši sev piemērotāko, nekļūstot banālai, klišejiskai vai vecmodīgai?

    Valentīndiena ir īstais laiks, kad palutināt savu mīļoto (vai sevi) ar ko īpašu. Šajā dienā vēlamies sagādāt kādu aizraujošu pārsteigumu, parādīt, cik viņš ir mums svarīgs, vienlaikus neaizmirstot arī sevi. Stilistu ieteikumi:

    • Saskaņā ar sievietes būtību

    Izvēloties īpašu veļu Valentīndienai, sievietei vispirms būtu jāieklausās sevī, jāizvērtē, kas patīk vai nepatīk. Ne visām mums patīk mežģīņoti peņuāri, seksīgi zeķturi vai spīdīgiem fliteriem klāti krūšturi. Lai cik skaista būtu veļa, ja tajā nejutīsies ērti, tad šim centienam un pirkumam nebūs īstas vērtības, jo skaistas veļas jēga ir ne tikai pārsteigt mīļoto, bet arī iepriecināt pašai sevi.

    Jāatceras arī, ka vīriešu gaume ir dažāda un ne visiem sajūsmā aizraujas elpa par mežģīņu meistardarbiem, daudziem patīk sportiska vai klasiska veļa, it īpaši melnā vai sarkanā krāsā.

    Vīriešiem patīk veļa, kas dabiski izceļ sievietes formas bez pārspīlējumiem, piemēram, pašlaik tik populārie seamless bra jeb bezvīļu krūšturi ir daudzu vīriešu favorīts. Un nevajag iedomāties, ka vīriešu galvā valda stringu kults, – reizēm šķiet, ka sievietes pašas tos ir uzcēlušas uz pjedestāla. Daudziem ļoti patiks savu sievieti redzēt, piemēram, seksīgos šortiņos.

    • Kvalitātes un vienkāršības neatkārtojamais šarms

    Tomēr neatkarīgi no veļas stila atslēgvārds ir viens – kvalitāte. Izvēlies veļu atbilstoši savai gaumei, bet kvalitātei gan pievērs uzmanību – tik delikātam apģērba gabalam kā veļa atlaides nav pieļaujamas. Turklāt vienkārša un kvalitatīva veļa ir ārkārtīgi seksīga!

    Pārsteidz savu vīrieti ar skaistu veļas komplektu kārdinoši melnā, eleganti gaišā vai drosmīgi sarkanā krāsā. Vari izvēlēties gan mežģīņotus komplektus, gan hipsteru stila biksītes un bezvīļu krūšturi. Calvin Klein piedāvā arī stilīgos brallete tipa krūšturus pat no samta. Ja vēlies mežonīgākas rotaļas, dod mājienu ar veļas komplektu, kurā iestrādāti dzīvnieku rakstu elementi, jo kurš teicis, ka dzīvnieku raksti var būt tikai uz kažokiem vai somām?

    • Romantiska būtne vai eklektiska princese

    Protams, kad gan vēl ļauties romantikai vispārākajā pakāpē, ja ne Valentīndienā? Ja tev un tavam vīrietim patīk, droši izvēlies romantiskas tekstūras un krāsu paletes. Bet arī tad padomā par kvalitāti un dod priekšroku tādiem materiāliem kā zīds, samts, tills un mežģīnes gaišā pasteļkrāsā, kaislīgi sarkanā vai pūderrozā tonī.

    Ieteicams atturēties no naivām klišejām, piemēram, tādiem motīviem kā lācīši, sirsniņas vai rozītes.

    Tā vietā labāk provocē, piemēram, ar zeķturiem, ko vari pieskaņot veļas komplektam, bet skaties, lai ar tiem justos ērti un tie atbilstu izmēram.

    Iztēlojies – 50. gadu iedvesmots balconette krūšturis, kas izceļ dekoltē zonu, pieskaņotas thong biksītes un zeķturis, kas akcentē glamūru un aiztaisāms aizmugurē ar jostu, izceļot tavu siluetu. Tu būsi fantastiska!

    Ja esi eklektiska stila cienītāja, vari izvēlēties kvalitatīvā zīmola Tommy Hilfiger klasiskos vai brallete tipa krūšturus, kas pieejami ar dažādiem rakstiem un grafikām vai šī gada aktuālākajā – zilajā krāsā. Savukārt dāmām, kuras nevēlas atklāt pārāk daudz, vienlaikus saglabājot sievišķību, lieliska izvēle būs bodiji, piemēram, mežģīņoti melni vai delikāti sārtos toņos.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē