• Astroloģe brīdina – brīvdienās būs liels negadījumu risks

    Horoskopi
    Jana Reķe
    26. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Astroloģe Jana Reķe atklāj – līdz ceturtdienas vakaram ir ideāls laiks, lai noslēgtu attiecības ar pagātni, atbrīvotos no šķēršļiem, pabeigtu iecerēto. Savukārt brīvdienās būs liels negadījumu un zaudējumu risks.
    Nākamais: Auns

    Lielākā daļa nedēļas paies vecā mēnesī, tas vedinās pievērsties atpūtai un mieram.Tieši šajā laikā būs visgrūtāk un vienlaikus efektīvāk atbrīvoties no kā tāda, kā dēļ tā patstāvīgi zaudējat vai aizmirstat par sevi. Tā var būt kā pārmēru pieķeršanās mantai, naudai, varai, statusam, izklaidēm, kādam dzīves posmam vai pat cilvēkam.

    28. jūlijā plkst. 20.55 sāksies jauns mēness cikls Lauvas zīmē. Tas stiprinās radošumu un vēlmi izklaidēties un ļauties azartam, kā arī veicinās jaunu romantisko attiecību veidošanos. Notikumu dabai būs tendence attīstīties ļoti ātri un uzskatāmi, ar tendenci uz risku un pārspīlējumiem.

    Gaisā virmos ļoti stipri pārmaiņu vēji, dabiski tieksieties pēc kā jauna un spilgta. Daudzos pamodīsies jaunības maksimālisms, kad tiek mests izaicinājums vai notiek dumpošanās pret visu mierīgo un paredzamo. Dabiskā tendence būs atbrīvot sevi no kādiem ierobežojošiem faktoriem, sevišķi mantiskajiem. Atbrīvojot telpu, laiku un enerģiju kam daudz iedvesmojošākam.

    Nedēļas nogalē un augusta pirmajos datumos jābūt īpaši uzmanīgiem – paaugstināsies negadījumu un dažādu zaudējumu risks. Centieties paturēt spēju racionāli izvērtēt situāciju, savukārt, ja izmainīt ko nebūs jūsu spēkos, tad var uzskatīt, ka liktenis jums palīdzēs atbrīvot ceļu un savus resursus jaunam izaugsmes posmam.

     

     

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē